Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Domyślnie

Ciekawy kadr ,ładne ciepłe kolory ...i te odbicie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lazyboy Zobacz posta
    Swietna fota. I faktycznie ciezko jest ten most uchwycic. Musze sie kiedys tam wybrac i go sfocic (o ile znajde miejsce do zaparkowania) Pozdrawiam
    Miejsce jest doslownie 15 metrow od mostu... za darmo i zawsze puste!

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    Robi wrażenie, dla mnie kolor trochę za mocny. Mam pytanie, co się dzieje z horyzontem?
    Co masz na mysli z tym horyzontem?
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    ...

Co masz na mysli z tym horyzontem?
    Zobacz do pierwszego pylonu (chyba tak się to nazywa) jest wyżej, za nim już niżej, chyba, że coś źle widzę.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Miejsce jest doslownie 15 metrow od mostu... za darmo i zawsze puste!
    To moze podjade tam w czwartek. I tak bede niedaleko wiec czemu nie upiec 2 pieczeni na jednym ogniu
    Mam dzisiaj tyle roboty, ze nie wiem co olac pierwsze.

Domyślnie

Zobacz do pierwszego pylonu (chyba tak się to nazywa) jest wyżej, za nim już niżej, chyba, że coś źle widzę.
    AAAAA o to chodzi... wieza zaslania uskok... wierz mi w UK to norma. Nie bylo mej ingerencji...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lazyboy Zobacz posta
    To moze podjade tam w czwartek. I tak bede niedaleko wiec czemu nie upiec 2 pieczeni na jednym ogniu
    A nie wybral bys sie w sobote do Cheddar? pisz na priv.

Domyślnie

AAAAA o to chodzi... wieza zaslania uskok... wierz mi w UK to norma. Nie bylo mej ingerencji...
    Pierwszy raz chyba to widzę i z tond te pytanie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

z tond
    No panie Darku

A fota fajna, szczególnie, że robiona w niełatwych warunkach
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

To teraz Ci odpisze: Aby zrobic te zdjecie musialem sie przypiac do karabinczykow pozostawionych w skale przez ludzi wspinajacych sie na tej sciance. Przypielem plecak, siebie i statyw. Patrze w lewo: 2,5m patrze w prawo: 45m... nie ma tam jak kadrowac poprostu. Mi tez szkoda tych lin ale nic nie moge poradzic. Dzieki za mile slowa.
    Uff kamień z serca... fajnie że nic ci się nie stało i dalej robisz dobre zdjęcia :P

Domyślnie

Dobre jest, niemniej trochę cukierkowatości bym się pozbył
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów