Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Hedonskate Kiev Trip

Kilka zdjęć z zeszłorocznego wypadu do Kijowa, więcej na blogu, zapraszam.

1.

2.

3.

4.

Domyślnie

Klasa sama w sobie, choć nie wiem czy na 1 i 3 nie byłoby jeszcze lepiej z czarniejszymi czerniami. Pomijając to, jedynka najlepsza.

Domyślnie

nie znam się ale 3 podoba się i 4 też bardzo dobre

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Olsztyn/Warszawa

Domyślnie

Bardzo lubie zagladac do Twoich tematow...tym razem tez sie nie rozczarowalem.

Oprocz swietnego warsztatu, opanowania swiatla, zawsze podoba mi sie Twoje spojrzenie na ten sport...nie pokazujesz samego triku, ale tez kawalek otoczenia tworzac przy tym ciekawy klimat.

Moje ulubione to 2. i 3. Jedynka tez jest naprawde niezla, szkoda troche, ze slupek od tej szyby troche krzywy jest - widac ze celowales, zeby ta latarnia byla prosto i musialo tak wyjsc.

P.S. na 2. te golebie robia klimat...swietne zdjecie.
    http://www.dawidkonopka.pl - on-line portfolio

d300 + mb-d10 + 10-20 + 70-200 2.8 VR + 300 2.8 AF-S II

Domyślnie

zdjecia super, ale co by nie mówić...nie pochwalam jeżdżenia rolkami po pomnikach, ławkach, wyłożonych marmurem ściankach itp. Przecież to ewidentnie wandalizm.

Domyślnie

jeśli wandalizm ma tak wyglądać , to go popieram , dla mnie 4 superr
    jakiś tam D , kilka N , jedna SB i coś tam jeszcze
    http://www.uksprobasket.pl

Domyślnie

3 i 4 - na TAK
    1 to dla mnie jak najbardziej wandalizm!!!
    NinoVeron |==========[> | IG | Flickr | BLOG | MM | FB
    "na co sprzętu qpa gdy fotograf d..."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    zdjecia super, ale co by nie mówić...nie pochwalam jeżdżenia rolkami po pomnikach, ławkach, wyłożonych marmurem ściankach itp. Przecież to ewidentnie wandalizm.
    Cytat Zamieszczone przez bartos Zobacz posta
    3 i 4 - na TAK
    1 to dla mnie jak najbardziej wandalizm!!!

polecam ciut bardziej wnikliwe przeanalizowanie tematu, rzuccie okiem na "wspolczesna" rolke
    to juz nie sa czasy gdy rolkarz szorował aluminiowym nitem po porzeczy czy murku, jesli element (murek) jest dobrze wykonany, to nie zostaje na nim w zasadzie najmniejszy slad po slajdowaniu ...

a czy "moralnie" jest to wandalizm ?
    mysle, ze to temat do dluzszej polemiki ... podejrzewam, iz nikomu w PL nie zalezy na utrzymaniu pomnikow / innych podobnych elementow architektonicznych w dobrym stanie tak bardzo, jak wlasnie rolkarzom - i co Ty na taki argument ?
    nie niszczymy, wykorzystujemy w cokolwiek inny sposob niz przewidziano
    zdaje sobie sprawe, iz jazdza w takich miejscach moze budzic kontrowersje, ale po pierwsze to polska rzeczywistosc nas do tego zmusza (brak skateparkow), a po drugie - tu naprawde nikt nie ma zlych intencji (profanacja, niszczenie, itd itp) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez theQ Zobacz posta
    polecam ciut bardziej wnikliwe przeanalizowanie tematu, rzuccie okiem na "wspolczesna" rolke
    to juz nie sa czasy gdy rolkarz szorował aluminiowym nitem po porzeczy czy murku, jesli element (murek) jest dobrze wykonany, to nie zostaje na nim w zasadzie najmniejszy slad po slajdowaniu ...

a czy "moralnie" jest to wandalizm ?
    mysle, ze to temat do dluzszej polemiki ... podejrzewam, iz nikomu w PL nie zalezy na utrzymaniu pomnikow / innych podobnych elementow architektonicznych w dobrym stanie tak bardzo, jak wlasnie rolkarzom - i co Ty na taki argument ?
    nie niszczymy, wykorzystujemy w cokolwiek inny sposob niz przewidziano
    zdaje sobie sprawe, iz jazdza w takich miejscach moze budzic kontrowersje, ale po pierwsze to polska rzeczywistosc nas do tego zmusza (brak skateparkow), a po drugie - tu naprawde nikt nie ma zlych intencji (profanacja, niszczenie, itd itp) ...
    Z pelnym przekonaniem podpisuje sie pod slowami Kuby.

Uprawnienia umieszczania postów