Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: nadmorsko

Domyślnie

Może napisze coś odnośnie powstawania foty. To może sporo wyjaśnić.
    Naświetlałem 3 fotografie -1EV, 0, +1EV w dość długich odstępach czasowych. Na wszystkich tych fotach ułożenie chmur względem siebie się nie zgadza. Stąd taka sieczka.
    Co do kadru nie za bardzo rozumiem, co nie tak zrobiłem, prosiłbym o wyjaśnienie.
    Body kilka słoików i inne graty

Domyślnie

Bardzo fatalnie to wyszlo a szkoda bo na niebie fajnie sie dzialo , aj szkoda....szkoda!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez galowy Zobacz posta
    Może napisze coś odnośnie powstawania foty. To może sporo wyjaśnić.
    Naświetlałem 3 fotografie -1EV, 0, +1EV w dość długich odstępach czasowych. Na wszystkich tych fotach ułożenie chmur względem siebie się nie zgadza. Stąd taka sieczka.
    Co do kadru nie za bardzo rozumiem, co nie tak zrobiłem, prosiłbym o wyjaśnienie.
    Niebo bylo swietne i gdyby nie ono to byla by to kompletna klapa, uwazam, ze to drzewko nie buduje kadru, przy tym sa na nim straszne abberacje ktore wychodza przy takich dziwolagach "HDR".
    Uwazam, ze tutaj zrobil bys swietne zdjecie z jednego NEFa, zadnych kombinacji, to zdjecie w takiej postaci wyglada strasznie. Jezeli twierdzisz, ze nie da sie inaczej to podeslij prosze mi NEFy na email (znajdziesz mozliwosc wyslania emaila w moim profilu) a pokaze Tobie, ze mozna bylo to zrobic o NIEBO lepiej bez tego PSUJOMATIXA!

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów