Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: Lśnienie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spiritwood Zobacz posta
    Bardzo się cieszę, że nie zareagowałeś agresywnie (duży plus dla tego Pana), aczkolwiek - przyznaję - mogłeś.
    Nie dawaleś oznak niewiedzy . Jednak jak czytam o obiektywnym odbiorze sztuki - przyznam szczerze, wymiękam.

Grunt to spokój ducha.... Z tym obiektywizmem to po głębszym zastanowieniu masz rację.
    Pozdrawiam Autora i czekam na kolejne prace. Może czas zweryfikować swoje standardy ??
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta

...................... czekam na kolejne prace. Może czas zweryfikować swoje standardy ??
    ....... żebyś nie przegapił, To jest świetne. Pozdrawiam

Domyślnie

W twoim stylu, ciekaw jestem jakby to wyszlo gdybys zastosowal wieksza GO, samo lsnienie dobrze uchwycone...zdjecie jako takie, troche takie niepokojaco-intrygujace jest...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Może czas zweryfikować swoje standardy ??

właściwa decyzja ludzie na świecie fotografują tak różnorodnie, że czasem można się bardzo zdziwić...

ja podziwiam - szczerze piszę- kolegę wpkx za konsekwencje w swoim działaniu

Domyślnie

Bardziej niż o rowerku myślałem o geometrycznym pietyzmie, sterylności formy. No, ale lśnienie to nie tylko Kubrick. Najbardziej podoba mi się na zdjęciu rozkład ostrości.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Grunt to spokój ducha....
    Popieram.
    Ludzie obdarzeni "wyższym czołem" powinni być solidarni wobec siebie...

Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów