Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Martyna

Domyślnie Martyna

bez ingerencji PSa..,jedynie balans bieli i crop..

Domyślnie

Ładne oczy chociaż bałagan w rzęsach że ho ho...

Tło trochę rozprasza, no i za ciasno jak dla mnie, chociaż może nie...
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

co do sposoby cropowania - podoba mi sie

lecz jest kilka szczegółow - prawe oko jest troche zamkniete i lepiej jakby modelka zamknęła usta
    d50, 18-55 DX + coolpix 4100 na zapas
    www.mielczarek.com.pl

Domyślnie

jakis taki dziwny kadr, niefortunne tlo, ktore po prawej sie przebija przez wlosy tak, ze wyglada na CA, ladna modelka, tylko rzesy do uczesania, moze BW?
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

sailor
    Gość

Domyślnie

wszsytko o k .. ale przy takim kadrze to wizazystka powinna dostac po glowie .. rzesy wygladaja okropnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sailor Zobacz posta
    wszsytko o k .. ale przy takim kadrze to wizazystka powinna dostac po glowie .. rzesy wygladaja okropnie
    Taa... i drażni mnie ta aberracja i tło. Poza tym całkiem fajne
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

To chyba nie aberracja (chromatyczna) tylko tło takie, a oczy.. co się będę powtarzał marzenie.
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

jak się wczytywało i było widac tylko oczy było super, a potem zaczęły się schody - usta są jakieś takie nie teges - lepiej aby je modelka zamknęła, poza tym policzek wygląda jakoś dziwnie - wisi jakoś nieciekawie, za rzęsy faktycznie po uszach ktoś powinien dostać
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Uprawnienia umieszczania postów