Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 47

Domyślnie

ja teraz pracuje Canonem ale Nikon czy Canon to jedna bajka. W obu musicie naswietlic dobrze zdjęcie na odpowiednie fragmenty obrazu i z obu aparatów musicie dobrze obrobić plik. Droga ta sama. Gdyby sie nie dało to setki tysięcy zawodowców nie pracowało by na puszkach Nikona, bo przeciez sie nie da. Takiego rozumowania nie kumam, że nie da sie obronić zdjęcia z kościoła... wszystko sie da
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

ale ja czytałem że z canona ładniejsze bewu sie robi. że samo.

Domyślnie

rewelacja! swietna para, wakeboard rzadzi!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gary Zobacz posta
    ale ja czytałem że z canona ładniejsze bewu sie robi. że samo.

dokladnie o to mi chodziło.

Cytat Zamieszczone przez tkacz! Zobacz posta
    ja teraz pracuje Canonem ale Nikon czy Canon to jedna bajka. W obu musicie naswietlic dobrze zdjęcie na odpowiednie fragmenty obrazu i z obu aparatów musicie dobrze obrobić plik. Droga ta sama. Gdyby sie nie dało to setki tysięcy zawodowców nie pracowało by na puszkach Nikona, bo przeciez sie nie da. Takiego rozumowania nie kumam, że nie da sie obronić zdjęcia z kościoła... wszystko sie da

Co do naświetlenie to jak najbardziej sie zgadzam , materiał bardzo fajny , ale mi chodzi o kolorystyke mówię że nikon słabo wypada w żarowym świetle , chodzi o żółtą dominate , canon jest rewelacyjny w odzworowaniu barw przynajmiej lepiej wypada w żarowym , ito widać właśnie stąd wiedzialem że użyłeś Canona.

Co do Nikon -a wygrywa w Wb z canonem bijąc go na głowę w rozpiętośći . To taka róznica )
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 28-10-2010 o 09:43 Powód: prosze nie mnożyć postów
    Fx

Domyślnie

serio podobają wam się takie przerysowane/przeostrzone cukierkowo komiksowe zdjęcia?
    (swoją drogą to wrzucone tutaj zdjęcia są według mnie źle wybrane z całości ktora jest na blogu)
    Ostatnio edytowane przez fafniak ; 21-10-2010 o 21:53

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

Jeden z moderatorów jedzie na Nikonie i był na warsztatach i wzoruje się (sorry jeśli plotę głupoty) na w/w i wychodzi mu to wg mojej oceny bardzo dobrze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Jeden z moderatorów jedzie na Nikonie i był na warsztatach i wzoruje się (sorry jeśli plotę głupoty) na w/w i wychodzi mu to wg mojej oceny bardzo dobrze.
    miód na moje serce, znaczy sie że uważał i słuchał oby takich więcej

Gaduła Awatar manfred
    Miasto
    Góralem jestem i nikt kto ma okowite nie jest mi obcy

Domyślnie

A Ty nie spisz przed jutrzejszym? Dawaj termin następnych warsztatów na PW bo sie doczekać nie mogę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez manfred Zobacz posta
    Nie pleciesz

Nikona troszkę inaczej się urabia (w końcu inna matryca). Ale przynajmniej nie ma rozpaczy że dobra klatka poszła do lamusa przez ostrość
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

miód bardzo dobrze wszystko spasowane
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów