Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Barwy jesieni

Domyślnie

Kadr i kolory bdb! "Upakowana" kompozycja także świetna, bo podkreślająca kolorystyczną eksplozję.
    Co mi się natomiast mocno nie podoba, to bardzo wyraziste, biało niebieskie obwódki u góry choinki - szczególnie w LG...
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

amigo
    Gość

Domyślnie

moim zdaniem słabe, kompozycja słaba bo kadr nijaki.. drzewa pocięte, na pierwszym planie niezbyt piękny krzak. Kolory ujdą, ale szału nie ma. Pstryk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amigo Zobacz posta
    moim zdaniem słabe, kompozycja słaba bo kadr nijaki.. drzewa pocięte, na pierwszym planie niezbyt piękny krzak. Kolory ujdą, ale szału nie ma. Pstryk
    No to w/g tego co Ty piszesz powinien zrobić cały las, żeby drzew nie poucinać.
    Jest temat kolory jesieni i na tym się skupił... właśnie na krzakach, bo iglaki jak to iglaki ciągle zielone
    Jedynie można się zastanawiać ile w tym krajobrazu a ile przyrody???
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 20-10-2010 o 16:35

Domyślnie

El una simpatico photographo
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Michale nie rób fot na siłę , odczekaj a zobaczysz że na kolejnym plenerze znajdziesz super kadr i miejsce

Domyślnie

Amigo ma rację,..w lesie co prawda trudno nie ciąć drzew, ale czy musi to być właśnie to, stojące prawie w silnym punkcie i na pierwszym planie?.. Trzy kroki do przodu, ładne żółte drzewo w silny punkt i było by chyba lepiej. Pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nie rób fot na siłę ,
    mam podobne odczucia. Potrafisz o wiele więcej.

Domyślnie

mi się podoba
    Ostatnio edytowane przez touran ; 20-10-2010 o 19:02

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    mam podobne odczucia. Potrafisz o wiele więcej.
    Jak widać po ostatnich "dokonaniach" to chyba nie potrafie już...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów