Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie

Ja trochę odwiedzałem Toruń i "Od Nowę" przy okazji koncertów metalowych, ale coś ciemno tam ostatnio macie. Nr.10 całkiem ok, choć ja nad 10 bym popracował jeszcze :P nr. 2 też taki standard , ale jest pozytywnie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomder Zobacz posta
    coś ciemno tam ostatnio macie.
    Ostatnio? A było kiedyś jaśniej?
    Brak światła to jednak mały pikuś przy wodzie/pocie która pokrywa wszystko i kapie z sufitu. Szkła co chwilę zaparowane... Nie wspominając o butelkach 1,5l rozdawanych do polewania w zastępstwie klimatyzacji...
    Przydałby się remont tego zacnego klubu.

Domyślnie

Jest zazdrość ze udalo Ci sie dostanc na ten koncert ... Fajna 9 i 10. To prawda ze przy takich warunkach jakie daje nam Torunska odnowa ciezko zrobic duzo dobrych zdjec
    D5ooo 18-1o5

Domyślnie

Fajna muza, fajne klasyki foto, git koncert
    Generalnie 9 i 10 chyba najfajniej wyszły.
    Amator N d700, N d70s, N 24-70 f/2.8G ED AF-S, S 120-400 f/4.5-5.6 APO DG OS HSM, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez loki_p Zobacz posta
    Ostatnio? A było kiedyś jaśniej?
    Brak światła to jednak mały pikuś przy wodzie/pocie która pokrywa wszystko i kapie z sufitu. Szkła co chwilę zaparowane... Nie wspominając o butelkach 1,5l rozdawanych do polewania w zastępstwie klimatyzacji...
    Przydałby się remont tego zacnego klubu.
    Ja tam nie narzekam na światło, jak jestem w Od Nowie :P Ostatnio w maju b.r. tam byłem na koncercie NONE, VIRGIN STENCH

Nie ma co narzekać, przynajmniej czujesz , że na koncercie jesteś :P
    Pozdrawiam

Domyślnie

dla mnie bomba - do Spodka chyba jednak aparatu nie wezme
    Świnka Maciorka w Betoniarce
    k5photoproject.wordpress.com

Domyślnie

Dla mnie 10 naj. Bardzo fajne ujecie. Ehhh przypominaja sie czasy, gdy samemu na koncerty Kultu sie chodzilo

Uprawnienia umieszczania postów