Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 31

Wątek: Taniec

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba, wszystko zgrało, no może szerzej bym to widział

p.s co to znaczy przepał zamierzony?

Domyślnie

Widziałem wcześniej w gazecie dobra fota
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    [...] Choć chciałbym też zobaczyć kolor.
    Przecież to jest kolor...
    Wolałbym taki bardziej kolorowy ten kolor (a jest tam z czego wybierać tak samo jak i jest mnóstwo szczegółów w ciemnicy na górze), ale szanuję Twoją wizję - fajna fota.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Chętnie się przejdę do empiku i zobaczę na papierze, bo szczerze mówiąc tutaj nie robi na mnie takiego wrażenia.

Zapewne (jak zresztą chyba każda fotografia) w większym formacie lepiej się prezentuje - więc może ?

Ale skoro oceniam tutaj zdjęcie - to ja tu rewelacji nie widzę.

To jest dobra, a może nawet bardzo dobra fotografia, ale od razu do gazety ...

Pewnie się nie znam ....

A co do przepałów ... ogólnie rzecz biorąc różne są podejścia do tematu. Jest to akurat element, który ja w zdjęciu analizuję (jeżeli w ogóle) na samiutkim końcu. Treść jest najważniejsza.

Domyślnie

Ja tak pozwolę sobie o dwóch wodospadowych wątka naraz.
    Odnosząc sie do kolegi wyżej.
    Treść! Jaka może być treść w zdjęciu z wodolejem?Zadna.Na to ma sie patrzeć z zachwytem,ukojeniem,ma emanować spokojem,relaksować,tyle że jak ma się to dziać jeżeli po otworzeniu zdjęcia odrazu zapala mi sie czerwona lampka w głowie.Przepał czy nie przepał?przepał czy nie przepał?Moim zdaniem foty tego typu należy dopracować tak by brać poprawkę na to iż nie wszyscy mają ideały przed sobą i nie śrubować tak bieli bo to nic nie wnosi do zdjęcia a wrecz odwraca skutecznie uwagę.Porostu psuje.

Domyślnie

Fajne zdjęcie,przyjemnie się ogląda ,a na tle tycich przepałów to ja hopla nie mam .

Domyślnie

Ładne jest.
    D....,TC-14II

Domyślnie

Szkoda, że autor nie napisał gdzie to uwiecznił
    Fotka super!

Pozdr.
    Nikon System

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów