Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 31

Wątek: Taniec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Odnosząc sie do kolegi wyżej.
    Treść! Jaka może być treść w zdjęciu z wodolejem?Zadna.
    Polecam uważniejsze czytanie:

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta

A co do przepałów ... ogólnie rzecz biorąc różne są podejścia do tematu. Jest to akurat element, który ja w zdjęciu analizuję (jeżeli w ogóle) na samiutkim końcu. Treść jest najważniejsza.
    ... i odnosiłem się tu ogólnie do mojego oglądactwa zdjęć na tym forum.

Przepraszam autora za EOT.

Domyślnie

gratulacje, zgadzam się z przedmówcami druk się lepiej ogląda
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Szuwar Zobacz posta
    Polecam uważniejsze czytanie:

... i odnosiłem się tu ogólnie do mojego oglądactwa zdjęć na tym forum.

Przepraszam autora za EOT.
    Nie wiem co tu ma do rzeczy uważniejsze czytanie.Chyba wyraziłem sie jasno,ale przetłumaczę to specjalnie dla Ciebie raz jeszcze.
    Skoro Ty twierdzisz że treść jest najważniejsza(ogólnie, czyli i w tym wypadku),a dla mnie treści(tematu)jest w fotografi wodospadów jak na lekarstwo,a na pierwszy plan wychodzi estetyka wykonania takiego zdjęcia to to na co Ty i w tym wypadku zwracasz uwagę na końcu(przepał)dla mnie staj sie problemem głównym.Oczywiście duże znaczenie ma tu moc tego niepożądanego zjawiska.Proste prawda.

W wypadku foty powyżej ja wyłącznie odczucia mam pozytywne.Wszystko.

Domyślnie

Podoba sie
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Nie wiem co tu ma do rzeczy uważniejsze czytanie.Chyba wyraziłem sie jasno,ale przetłumaczę to specjalnie dla Ciebie raz jeszcze.
    Skoro Ty twierdzisz że treść jest najważniejsza(ogólnie, czyli i w tym wypadku),a dla mnie treści(tematu)jest w fotografi wodospadów jak na lekarstwo,a na pierwszy plan wychodzi estetyka wykonania takiego zdjęcia to to na co Ty i w tym wypadku zwracasz uwagę na końcu(przepał)dla mnie staj sie problemem głównym.Oczywiście duże znaczenie ma tu moc tego niepożądanego zjawiska.Proste prawda.

W wypadku foty powyżej ja wyłącznie odczucia mam pozytywne.Wszystko.
    Z Twoją mądrością widzę, że nie ma co dyskutować. Wszystko.

Domyślnie

Lubie taka plynanca wode... mozna na dluzej sie zatrzymac... ale ten konar mi jednak psuje cos w tym kadrze...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Świetna fotka ...
    NIKON

Domyślnie

Jest naprawdę super.Jedno z lepszych jakie ostatnio obejrzałem.
    Może lekki zgryzik pomiędzy delikatnością "prawej" wody i "mocą " tej "lewej"
    Brawo.!
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tormentol Zobacz posta
    Aż się musiałem zalogować jak zobaczyłem to zdjęcie. GUINNESSts, na papierze w DFV wygląda świetnie w necie już takiego szału nie robi. Często tak się dzieje niestety. Ja jednak wolę fotki na papierze i ode mnie duże graty za publikację i świetne prace.
    White! Dopiero teraz Cie zidentyfikowalem Dobra robota!
    Dziekuje za komentarze. Borrii w koncu cos sie spodobalo Żartuje. Dziekuje Andrzeju. Przepraszam za odnowienie.

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów