Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Kadry jak kadry.Za to rażą jednak przepały(choć do foba w tej materi daleko mi) których w takim temacie jednak nie ma prawa być.Kolory b.ładne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Kadry jak kadry.Za to rażą jednak przepały(choć do foba w tej materi daleko mi) których w takim temacie jednak nie ma prawa być.Kolory b.ładne.
    mz. musisz mieć jednak coś z monitorem - często piszesz o braku ostrości na moich fotach, teraz o przepałach których nie ma, za długo jestem na tym forum żeby wstawiać foty z przepałami, może stąd ta zawsze ciemna tonacja w Twoich fotografiach, choć ostatnie mi się podobały to jednak wszystkie są w ciemnej tonacji, wynikałoby z tego ze masz zbytnio rozjaśniony monitor, piszę bez ironii, chciałbym żebyś ten komentarz właściwie odebrał

Domyślnie

Fajnie tam chyba dobrze pokazałeś to miejsce, jednak wszystkie kadry ciut bym przyciemnił, dodał kontrastu i lekko nasycił kolorem Poznam Twoją obróbkę z daleka
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Ja tu też przepałów nie widzę, wziąłem na warsztat najjaśniejszą piątkę i PS zaznaczył na czerwono ciut u góry i u dołu. Ramkę również potraktował w ten sposób, a wiadomo, że jest biała, a nie przepalona... W/g mnie spokojnie mieści się tu wszystko w granicach normy.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Fajnie tam chyba dobrze pokazałeś to miejsce, jednak wszystkie kadry ciut bym przyciemnił, dodał kontrastu i lekko nasycił kolorem Poznam Twoją obróbkę z daleka
    ale ja nie jestem Tobą Arturze gdyby miałoby być więcej wszystkiego to by tak było, a jest tak bo robię fotografię tak jak ja widzę to miejsce, tym bardziej ze cztery fotografie są z tele gdzie miękkość jest jak gdyby przypisana tego typu obiektywowi, mz. to dobrze że jesteśmy inni, ponieważ dzięki temu fotografie są zróżnicowane - pozdrawiam

napisał Mich77
    Piekne sa te szersze kadry Swietnie dobrany czas, tak na marginesie jaki? 0.5 s.?

witaj Radku czasy oprócz Nr 3 to 1/2 sek, wszystkie foty mają exify i są w mojej galerii - zapraszam i pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pszetak Zobacz posta
    Juz kiedys spieralismy sie o to, niestety, masz VAIO i bardzo fajnie, ja tez mam sonego ale nie do fotografii, przynajmniej nie oceniam zdjec ktore na nim ogladam. Sony mocno swieci, jakosc obrazu jest swietna, jednak nie do fotografii. Tutaj przepalow nie ma, zapewniam cie i pozdrawiam.

Bardzo dobrze zrobione zdjecia, mam dziwne wrazenie, ze choc jest ostro to calosc mi sie rozjezdza ale to zludzenie optyczne
    PS: Mam prawie identyczne kadry

Domyślnie

Skoro to było robione tele to wiele tłumaczy a co do Twojej obróbki to jest poprostu charakterystyczna, to miałem na myśli i nie mam jej nic do zarzucenia
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jestem za dłuższym czasem naświetlania. Podnieś trochę kontrast mz.
    D90 + N18-105 + Tk100 + N70-300vr + dużo chęci... ale mało czasu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Skoro to było robione tele to wiele tłumaczy a co do Twojej obróbki to jest poprostu charakterystyczna, to miałem na myśli i nie mam jej nic do zarzucenia
    nie tak odebrałem Twój komentarz, odebrałem go pozytywnie, rozumiem ze Ty widziałbyś te foty trochę inaczej, wybacz ze to napiszę ale pomyśl ile osób tyle gustów i tak jeżeli zaraz wpisze się Darek D który z reguły w każdym komentarzu pisze jak on by widział prezentowane w wątkach fotografie, (bo przeważnie przycina i zmienia kolorystykę, lub proporcje kadru ), a po nim ktoś jeszcze ze specjalnymi życzeniami to i tak nie jestem w stanie wszystkich zadowolić, po prostu albo się podoba albo nie i naprawdę nie będę miał nic przeciw jeżeli ktoś mi napisze ze te fotografię mu nie leżą, były tam naprawdę trudne warunki, jest tam ciemno, pięć zdjęć obrabiałem dzisiaj 3,5 godz i wiem co można było z nimi zrobić, gdybym je obrobił tak jak Ty mi radzisz byłyby w bardzo zimnej tonacji a ja takiej nie chciałem

Domyślnie

Śliczne kolory, bardzo naturalne. Najbardziej podoba mi się jedynka i dwójka, piękne kadry

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów