Close

Strona 13 z 19 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 181

Wątek: Złote Tatry!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kojot3.0 Zobacz posta
    A pogodę zamówiłeś Piotrze? A tak na serio to pytam bo nie wiem czy czasami zimówek do auta nie założyć
    Ja dziś zakładam zimówki, mam pełne więc godzinka i sam wymienię

Domyślnie

No to zagwozdka... Generalnie nie spodziewam się opadów śniegu na poziomie 30 cm ale kto wie Uwaga, w wyższe góry nie wjeżdżamy samochodem. Wszędzie są zakazy. Nawet na Kasprowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez admin Zobacz posta
    No to zagwozdka... Generalnie nie spodziewam się opadów śniegu na poziomie 30 cm ale kto wie Uwaga, w wyższe góry nie wjeżdżamy samochodem. Wszędzie są zakazy. Nawet na Kasprowy
    Nawet jak spadnie 5 cm to na letnich będą sanki a ja jadę sam i kto mnie wypchnie hehe
    W wyższe góry i na Kasprowy nawet jakby było można wjechać to mało kto będzie mógł prowadzić

Domyślnie

A pogodę zamówiłeś Piotrze? A tak na serio to pytam bo nie wiem czy czasami zimówek do auta nie założyć
    Pogoda w nocy ujemna a startuję o 2:00 więc w poniedziałek zimowe kapcie już założyłem bo zimówki to nie tylko śniegówki

Pokaz PDF jak najbardziej !
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Ja mam już zimówki.

Domyślnie

U mnie większy problem jest z tym jak się zabrać z tymi wszystkimi gratami. Trochę tego jest a w Peugeocie Małgosi miejsca niewiele. Jakoś będę to upychał

Domyślnie

U mnie większy problem jest z tym jak się zabrać z tymi wszystkimi gratami. Trochę tego jest a w Peugeocie Małgosi miejsca niewiele. Jakoś będę to upychał
    Jak się zgramy to może pomogę trochę miejsca chyba bedę miał .
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

no właśnie, zobaczymy jak to wyjdzie bo gażdzina ciśnie żebym był wczeeeeśnie rano... Organizacja itd. Zdzwonimy się.

Domyślnie

Ps. Gdyby ktoś meldował się w pensjonacie wcześniej, to grupa nikoniarze to nasza. Będą tam chyba jakieś kosmetyczki (szkolenie czy zlot) więc żebyście się nie pomylili

Domyślnie

no właśnie, zobaczymy jak to wyjdzie bo gażdzina ciśnie żebym był wczeeeeśnie rano... Organizacja itd. Zdzwonimy się.
    A o której wyjeżdżacie. Ja jadę sam z Bełchatowa więc trochę gratów mogę przejąć Tez myślałem wcześniej wyjechać co by dnia nie marnować na drogę

Ps. Gdyby ktoś meldował się w pensjonacie wcześniej, to grupa nikoniarze to nasza. Będą tam chyba jakieś kosmetyczki (szkolenie czy zlot) więc żebyście się nie pomylili
    A kosmetyczkami też się zajmiemy albo one nami

Strona 13 z 19 PierwszyPierwszy ... 31112131415 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów