Witam a po około 4 miesiącach odkurzyłem swoje body razem z tele .
A co się tak w torbie mają kurzyć , i o to taki kadr .
Pozdrawiam
Szukaj
Witam a po około 4 miesiącach odkurzyłem swoje body razem z tele .
A co się tak w torbie mają kurzyć , i o to taki kadr .
Pozdrawiam
Podoba mi się.Mozesz pokazac jak to w kolorze wygląda??
Pamiętam to ujęcie w kolorze... Wówczas podobał mi się kadr i teraz nie zmieniam zdania. Czarnobiel in plus...
T_P_
analogi, szkiełka, filterki, statyw, a na nim ostatnio, od czasu do czasu, stawiam także lusterko cyfrowe...
Bardzo dobre, najlepsze ujęcie tego fragmentu jak narazie jakie widziałem na tym forum, dobra konwersja dodała tutaj klimatu, fajne.
Hubert pokazywal miejsce. Bardziej w "malarskiej" postaci. Ten kadr jest... lepszy. Hubert
Jednak dol fotografii powaliles przepalem mz. Odcinajac dol lepej. Dol bez przepalku i taki jak ten celowo delikatnie spieczony po srodku i fota super!
Mnie się bardzo podoba, czuję Adamsa![]()
Zapraszam
<a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>
Dzięki za odwiedziny .
GUINNESS może i masz racje , lecz mam swoje zdanie na ten temat mi się wydaje że jeszcze ten przepał jest w miarę granicy akceptowalności . Lecz to mz . Każdy widzi inaczej
Adams mnie zainspirował do tego stopnia iż postanowiłem sam w tym tyg. wywołać swój pierwszy film( efekty jak będą pokaże) .
Super... piękny kadr i klimat. Dzikość i surowość skał na pierwszym i drugim planie kontrastuje z "łagodnymi" liniami gór w tle. Bardzo mi się podoba
Pozdrawiam.
Surfingujące buty.
Skontaktuj się z nami