Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie Inhalate - Klaudia - Kręgiel

500px.com/kubasikorski

Domyślnie

Szczerze?
    Ładna modelka, ładne zdjęcie, ale nudzą mnie już te czapki polizyjne, marynarskie itp....
    Wracajac do zdjecia, papieros by pasował moze ale mz nie do tej czapki. Jedno albo drugie.
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

to dorzuce moze cos jeszcze zeby mialo to wiekszy sens, sesje robilismy na żaglówce, czapka byla jak najbardziej uzasadniona
    500px.com/kubasikorski

Domyślnie

"Kubus" wszystko rozumiem, but... na zdjeciu modelka ma skor i czapke żeglarska. Troche sie to gryzie. Skora i fajka = ok, ale skora, fajka i czapka nie bardzo.... Technicznie patrzac na zdjecie, mi sie podoba
    Fotografia prasowa, sportowa, reportaże.
    http://press-shots.blogspot.com/
    Nikon D500, D300s, D80, F65, T 70-300, T 17-50 f/2.8, N 50 f/1.8, S10-20, SB 900, YN 587

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Katrina Zobacz posta
    Skora i fajka = ok, ale skora, fajka i czapka nie bardzo...
    Kazali, to też pstrykałem w czapce i z fajką ale jakby się nad tym chwilę zastanowić, to masz rację Katrina.
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Bardzo ładny portret (choć nie lubię kobiet z fajkami). Jedyne czego bym się czepił to kadr - IMO za dużo dołu. Uciął bym tak do lewego rogu kurtki.
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

mnie się osobiście podoba jest mrr

Oszczędny w słowach Awatar m_are_ks
    Miasto
    Wrocław/Poznań

Domyślnie

No No No niezłe dzieło
    ...to jest tylko moje zdanie.
    Wszyscy wiedzą, że nie da się czegoś zrobić. Wtedy przychodzi ktoś kto tego nie wie i to robi.

Uprawnienia umieszczania postów