Close

Pokaż wyniki od 1 do 2 z 2

Domyślnie lTERNATYWNE OPROGRAMOWANIE DO SPYDERA 3 ELIte?

Witam
    Mam prośbę czy znacie może jakieś alternatywne oprogramowanie do SPYDERA 3 elit...
    Nie wiem coś porobiło się z oryginalnym, a re-instalacja programu nie pomaga... prosi mnie o wpisanie kodu ... a program mam oryginalny który był w zestawie... próbowałem również ściągnąć ze strony producenta ale sytuacja wygląda identycznie jak w przypadku mojej płyty z programem...
    Za każde info będę bardzo wdzięczny...
    Monitor jaki profiluję to NEC 1980, system WINDOWS 7 (64)

Z góry dziękuję...
    Pozdrawiam,
    Przepraszam za błąd w tytule... ale nie potrafię go zmienić.
    Ostatnio edytowane przez martin204 ; 06-10-2010 o 14:56 Powód: Błąd w tytule
    l D800 ll D600 l l V1 l l N35-1.8 l l ARSAT 35 l l N50-1.8D l l 85 1.4 l l l ZENIT122 l l SB 800 l l SB 600 l l kilka m-42 l a i NOGI Manfrotto... Nareszcie NIKKOR PC-E 24mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martin204 Zobacz posta
    Witam
    Mam prośbę czy znacie może jakieś alternatywne oprogramowanie do SPYDERA 3 elit...
    Nie wiem coś porobiło się z oryginalnym, a re-instalacja programu nie pomaga... prosi mnie o wpisanie kodu ... a program mam oryginalny który był w zestawie... próbowałem również ściągnąć ze strony producenta ale sytuacja wygląda identycznie jak w przypadku mojej płyty z programem...
    Za każde info będę bardzo wdzięczny...
    Monitor jaki profiluję to NEC 1980, system WINDOWS 7 (64)

Z góry dziękuję...
    Pozdrawiam,
    Przepraszam za błąd w tytule... ale nie potrafię go zmienić.
    Sprawdź PM na sąsiednim forum.

Uprawnienia umieszczania postów