Close

Strona 870 z 1948 PierwszyPierwszy ... 37077082086086886987087187288092097013701870 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 691 do 8 700 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

było było

a żeby nie było...

Dwaj myśliwi idą przez las. W pewnej chwili jeden z nich osuwa się na ziemię. Nie oddycha, oczy zachodzą mu mgłą. Drugi myśliwy wzywa pomoc przez telefon komórkowy.
    - Mój przyjaciel nie żyje. Co mam robić? - woła.
    - Proszę się uspokoić - pada odpowiedź. - Przede wszystkim proszę się upewnić, że pański przyjaciel naprawdę nie żyje.
    Po chwili rozlega się strzał.
    - W porządku - woła do telefonu myśliwy. - I co dalej?
    Sudety z balkonu

Domyślnie

"Zabójcza" reklama

Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

Coś dla miłośników fotografii rodzinnej. Stare albumy, to jest to!
    awkwardfamilyphotos
    To, co widzisz, nie jest tym co widzisz.

Oszczędny w słowach Awatar blade78
    Miasto
    Grodzisk Wlkp/Poznań

Domyślnie

Moja szwagierka pracuje w OPS i takie coś dostałem

Wyznanie bezrobotnego

W życiu bym nie poszedł do roboty za 2 tys. zł na rękę. Żyję z konkubiną i 3 dzieci, jedno chyba moje. Ona zarejestrowana - oczywiście jako samotna matka.
    Full socjal - czynsz MOPS płaci, 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę. Po co mi, jak i tak mam darmo prąd z klatki schodowej.
    Żarcia tyle, że zjeść się nie da. Makaron, cukier, ryż sprzedajemy znajomym, bo sklepy nie chcą - jest opisane "pomoc społeczna - nie na sprzedaż".
    Dzieci mają ciuchy z darów - wszystko nówki, jedzenie w szkole darmo.

Na wakacje "pod gruszą" dzieci dostały z pomocy społecznej po 700 zł - kupiłem se nową komórkę, full wypas. Kredyty mam wszędzie gdzie dali, nigdzie nie spłacam - mogą mi skoczyć. Komornik nie ma mi co zabrać, a zresztą jakby co, to konkubina z dziećmi robi takie przedstawienie, że urzędnicy przy dziennikarzach muszą nas jeszcze przepraszać.

Żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować. Kablówkę mam darmo - wkłułem się w kabel na sieni - od rana piwko, papierosek i Eurosport.
    No, nie będę wam dłużej przeszkadzał - bierzcie się do roboty, bo ktoś musi zarobić na nas biednych, pokrzywdzonych przez los.
    D40, Sigma 70-200 F2.8 II EX DG MACRO,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez blade78 Zobacz posta
    Wyznanie bezrobotnego

W życiu bym nie poszedł do roboty za 2 tys. zł na rękę. Żyję z konkubiną i 3 dzieci, jedno chyba moje. Ona zarejestrowana - oczywiście jako samotna matka.
    Full socjal - czynsz MOPS płaci, 2 tony węgla z MOPS na zimę sprzedaliśmy po 500 zeta za tonę. Po co mi, jak i tak mam darmo prąd z klatki schodowej.
    Żarcia tyle, że zjeść się nie da. Makaron, cukier, ryż sprzedajemy znajomym, bo sklepy nie chcą - jest opisane "pomoc społeczna - nie na sprzedaż".
    Dzieci mają ciuchy z darów - wszystko nówki, jedzenie w szkole darmo.

Na wakacje "pod gruszą" dzieci dostały z pomocy społecznej po 700 zł - kupiłem se nową komórkę, full wypas. Kredyty mam wszędzie gdzie dali, nigdzie nie spłacam - mogą mi skoczyć. Komornik nie ma mi co zabrać, a zresztą jakby co, to konkubina z dziećmi robi takie przedstawienie, że urzędnicy przy dziennikarzach muszą nas jeszcze przepraszać.

Żyje się w Polsce dobrze, tylko trzeba pogłówkować. Kablówkę mam darmo - wkłułem się w kabel na sieni - od rana piwko, papierosek i Eurosport.
    No, nie będę wam dłużej przeszkadzał - bierzcie się do roboty, bo ktoś musi zarobić na nas biednych, pokrzywdzonych przez los.
    Chyba pomyliłeś wątki, bo jeżeli prawdą jest co napisałeś to raczej nie śmieszy
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

W ZOO:
    - Tato, dlaczego ta gorylica tak krzywo na nas patrzy ?
    - Uspokój się synku, to dopiero kasa ...

Oszczędny w słowach Awatar Wiewioor
    Miasto
    Gdańsk, PL / Floryda, USA

Domyślnie

Na serduszku wymiękłem - dalej nie dam rady.

Cytat Zamieszczone przez sebaok Zobacz posta
    Był e-plener to teraz wersja video
    Brak stopki

Domyślnie

Uwaga, mocne, brutalne i chamskie, ale śmieszne...

Be obscure clearly...

Strona 870 z 1948 PierwszyPierwszy ... 37077082086086886987087187288092097013701870 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów