Close

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 53

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez !AGresT Zobacz posta
    Marszull - poprawiłeś mi z rana humor.
    A prosze bardzo

A tak juz bardziej powaznie, to ja bardzo chetnie pomagam (mysle ze pare osob moze to potwierdzic)
    ale zeby pytac to trzeba, chociaz z grubsza, wiedziec o co (a do tego przeczytanie instrukcji by sie przydalo)

Domyślnie

Ja pamietam jak kupilem mojego D50, myslalem sobie po kiego mi instrukcja aparat jak aparat pstryk i jest, jednak kiedys z nudow sobie poczytalem instrukcje i bardzo duzo sie dowiedzialem. Jak ktos kiedys madrze napisal posiadanie "lustra" nie czyni Cie fotografem. A tak na marginesie czytanie chyba nie boli

Ale zeby nie bylo ze off to tryb tylko i wylacznie M do stosunkowo niskie ISO co by nie szumialo za basz, czas i przyslona od upodoban oraz metoda prob i bledow. NO i statyw podstawa.
    Ostatnio edytowane przez bahuone ; 05-10-2010 o 11:57

Domyślnie

No no no ale macie radoche co?
    D60 + VR 18-105mm + 35mm f/1,8 G + YN 560III
    Kiev 4 + 35mm f/1,8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vargas Zobacz posta
    No no no ale macie radoche co?
    Nie da się ukryć.
    Jednak równocześnie dostałeś rzeczowe odpowiedzi na swoje pytanie - niskie iso, długi czas, tryb M, statyw i próby.

Domyślnie

Iso 100, WB = A, mode A zacznij od 5.6 i idz do gory. Pobaw sie z roznymi wartosciami przeslony i ew. pozmienija WB i do dziela.
    I najlepiej wyzwalaj migawke z opoznieniem co by nie 'wstrzasac' aparatem
    Milej zabawy
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Bardziej praktyczny do wyzwalania bylby pilot. Ja swojego niestety gdzies zgubilem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fruchu Zobacz posta
    Bardziej praktyczny do wyzwalania bylby pilot. Ja swojego niestety gdzies zgubilem
    Lub samowyzwalacz, unikniesz dzieki temu poruszonych zdjec.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 14-10-2010 o 10:18 Powód: pis. ("samo wyzwalacz")

Domyślnie

Zakladam, ze go nie posiada.
    A moze to Troll?
    Reed
    Stopka w remoncie
    Flickr

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Reed Zobacz posta
    Iso 100, WB = A, mode A zacznij od 5.6 i idz do gory. Pobaw sie z roznymi wartosciami przeslony i ew. pozmienija WB i do dziela.
    I najlepiej wyzwalaj migawke z opoznieniem co by nie 'wstrzasac' aparatem
    Milej zabawy
    odpowiem tak samo jak autorowi wątku: żartujesz?

Domyślnie

Praktyczna rada: sprzedaj statyw i kup hantle. Po pół roku intensywnych ćwiczeń wszystkie kościoły w okolicy zrobisz w nocy bez trójnoga, samowyzwalacza czy wężyka. A do tego kobity będą się za Tobą oglądały, a kolegów, którzy "mają radochę", spierzesz na kwaśne jabłko.

Strona 2 z 6 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów