Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: M.

Domyślnie M.

Witam
    Dzisiaj kilka kadrów z sesji z Moniką - moją uroczą sąsiadką, raz już prezentowaną na tym forum. Zdjęcia jeszcze ciepłe
    Jak zwykle, liczę na krytykę...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Pozdrawiam
    Witek
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

tylko 2 która jest genialna bo zagrało pęknie światełko, modelka i fotograf a i obróbka ze smakiem dobrana także tutaj wielkie brawa, a reszta no cóż obecnie jest taka masa zdjęć że trudno jest mnie osobiście zaskoczyć czymkolwiek i są po prostu dobre technicznie z tym że 5 jakoś kompletnie mi nie podchodzi jest do granic możliwości zwykła i po prostu mi się nie podoba.

Domyślnie

Masz parcie na remikową obróbkę - zupełnie niepotrzebnie. Remik ma swój styl, i nich tak zostanie.
    Z tego zestawu wybieram dwójkę - jest bardziej w Twoim stylu
    D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roman K. Zobacz posta
    Masz parcie na remikową obróbkę - zupełnie niepotrzebnie. Remik ma swój styl, i nich tak zostanie.
    to remik jest autorem tego typu obrobki? opatentował ją i nie wolno tak obrabiac?;]

Domyślnie

alez usta !!!!!!
    nie moglem się powstrzymac. O zdjeciach nic nie pisze bo się gapię na usta.

Domyślnie

w tych ustach można się zakochać. z tą modelką najgorszy gniot będzie pięknym zdjęciem
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    alez usta !!!!!!
    Ależ dziewczyna ! Taka modelka to skarb. Zdjęcia jak zwykle bardzo dobre

Domyślnie

Dla mnie najlepsze, w kolejności: 2, 3, 1. Na 6 za mocno pojechałeś z kontrastem - gdyby było delikatniej IMHO byłoby lepiej
    Pozdrawiam
    Michał

Domyślnie

Witek, jak Ty masz takie sąsiadki to ja Ci gratuluje! Przepiękna dziewczyna. Jedyna uwaga, to tylko taka, ze na większości zdjęć dziewczyna ma taką samą minę. Poza się tylko zmienia. 3 i 4 mi najbardziej do gustu przypadły Masz może coś w bw? Poka, poka poka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Roman K. Zobacz posta
    Z tego zestawu wybieram dwójkę - jest bardziej w Twoim stylu
    Hmmm... przyznam, że pewne elementy obróbki wzorowałem na pracach Remika, ale staram się zdjęcia obrabiać tak jak ja to widzę, nie starając się "na siłę" podciągać pod czyjś typ obróbki.

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    alez usta !!!!!!
    nie moglem się powstrzymac. O zdjeciach nic nie pisze bo się gapię na usta.
    Oj Ty, Ty...

Cytat Zamieszczone przez ChollaYi Zobacz posta
    Dla mnie najlepsze, w kolejności: 2, 3, 1. Na 6 za mocno pojechałeś z kontrastem - gdyby było delikatniej IMHO byłoby lepiej
    Hmmm... u mnie kontrast jest ok...

Cytat Zamieszczone przez zlosnica Zobacz posta
    Witek, jak Ty masz takie sąsiadki to ja Ci gratuluje! Przepiękna dziewczyna. Jedyna uwaga, to tylko taka, ze na większości zdjęć dziewczyna ma taką samą minę. Poza się tylko zmienia. 3 i 4 mi najbardziej do gustu przypadły Masz może coś w bw? Poka, poka poka
    No z tą miną modelki to cała historia, Monia stwierdziła, że nie będzie się uśmiechać i już
    Na razie jeszcze nic w BW nie mam, ale jakby co, pokażę
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów