Szukaj
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
tylko 2 która jest genialna bo zagrało pęknie światełko, modelka i fotograf a i obróbka ze smakiem dobranatakże tutaj wielkie brawa, a reszta no cóż
obecnie jest taka masa zdjęć że trudno jest mnie osobiście zaskoczyć czymkolwiek i są po prostu dobre technicznie z tym że 5 jakoś kompletnie mi nie podchodzi jest do granic możliwości zwykła i po prostu mi się nie podoba.
Masz parcie na remikową obróbkę - zupełnie niepotrzebnie. Remik ma swój styl, i nich tak zostanie.
Z tego zestawu wybieram dwójkę - jest bardziej w Twoim stylu![]()
D700, N24-70/2.8, N50/1.4 D, N70-200 VRII, Sigma 85/1.4, SB-800, SB-900, Manfrotto, Lastolite, Cokin
alez usta !!!!!!
nie moglem się powstrzymac. O zdjeciach nic nie pisze bo się gapię na usta.
w tych ustach można się zakochać. z tą modelką najgorszy gniot będzie pięknym zdjęciem
Mamiya + Sony
Dla mnie najlepsze, w kolejności: 2, 3, 1. Na 6 za mocno pojechałeś z kontrastem - gdyby było delikatniej IMHO byłoby lepiej![]()
Pozdrawiam
Michał
Witek, jak Ty masz takie sąsiadki to ja Ci gratuluje! Przepiękna dziewczyna. Jedyna uwaga, to tylko taka, ze na większości zdjęć dziewczyna ma taką samą minę. Poza się tylko zmienia. 3 i 4 mi najbardziej do gustu przypadłyMasz może coś w bw? Poka, poka poka
![]()
Hmmm... przyznam, że pewne elementy obróbki wzorowałem na pracach Remika, ale staram się zdjęcia obrabiać tak jak ja to widzę, nie starając się "na siłę" podciągać pod czyjś typ obróbki.
Oj Ty, Ty...
Hmmm... u mnie kontrast jest ok...
No z tą miną modelki to cała historia, Monia stwierdziła, że nie będzie się uśmiechać i już![]()
Na razie jeszcze nic w BW nie mam, ale jakby co, pokażę![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Skontaktuj się z nami