Close

Strona 867 z 1948 PierwszyPierwszy ... 36776781785786586686786886987791796713671867 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 8 661 do 8 670 z 19477

Wątek: Humor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez titus1 Zobacz posta
    Znaczy się w którym miejscu śmieszne? Chyba że to taka mała prywatna zemsta, za to, że mandat dali...
    No właśnie też nie rozumiem co w tym śmiesznego. A może chodzi o komentarze pod filmikiem bo jak zwykle poziom...
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dorian Zobacz posta
    No właśnie też nie rozumiem co w tym śmiesznego. A może chodzi o komentarze pod filmikiem bo jak zwykle poziom...
    Może mam inne poczucie humoru. Rozwalił mnie "profesjonalizm".
    Klejony D80.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dorian Zobacz posta
    Sama sytuacja jest trochę komiczna. Ekipa Policji, jakby za drzwiami był co najmniej szef jakiegoś gangu a okazuje się, że w środku staruszek.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kęty/Diest

Domyślnie

Bez powodu nie wyciąga się człowieka z mieszkania przez zamknięte drzwi. Nie znamy okoliczności interwencji, więc powinniśmy sobie dać "wiśta" z komentarzami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Sama sytuacja jest trochę komiczna. Ekipa Policji, jakby za drzwiami był co najmniej szef jakiegoś gangu a okazuje się, że w środku staruszek.
    Dla mnie sprawa jasna - albo widzimy ujęcie groźnej osoby albo kur***two policji. I jedno i drugie mnie nie śmieszy. Może inny jestem. Skończmy tę dyskusję, proszę moda o usunięcie off-topu.

Test karty pamięci:
    Pozdrawiam.
    Darek Bagiński.
    Blog

Domyślnie

vertigo a jakby dziadek wyskoczył zza drzwi z kałachem to co byś powiedział wtedy ?
    ludzie ....
    Metal For Soul Beer For Body Thrash Till Death

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez vertigo Zobacz posta
    Może mam inne poczucie humoru. Rozwalił mnie "profesjonalizm".
    Cytat Zamieszczone przez ropusz Zobacz posta
    Cytat Zamieszczone przez titus1 Zobacz posta
    Bez powodu nie wyciąga się człowieka z mieszkania przez zamknięte drzwi. Nie znamy okoliczności interwencji, więc powinniśmy sobie dać "wiśta" z komentarzami.
    Powiem tak: gdzieś czytałem, że ten "biedny staruszek" był pedofilem.
    Ale nie znam sprawy ani mniej ani więcej, więc nie chcę rozsiewać ewentualnych pomówień.

Generalnie zgadzam się ze stwierdzeniem, że za darmo nie zwijają w taki sposób.
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

kolejny urban legend ....
    kolega kolegi koleżanki od strony wujka po pradziadku ... bla bla bla ... był świadkiem czegoś takiego:

akcja na przystanku.
    szlochająca dziewczyna a'la różowa landryna, obok niej "kark".
    dziewczyna: w końcu nie powiedziałeś mi za co mnie uderzyłeś ... hliphliphlip
    kark: jebłem ? jebłem! nie drąż !
    Psychotrop vel Grzegorz Lucjan Laska von Lasocki

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Szczecin / Gryfice

Domyślnie

Sytuacja, która wydarzyła się w autobusie linii numer 32 w Gliwicach.

Autobus, pełen tłok ludzi (godzina 16, każdy wraca z roboty), jednym z pasażerów zajmujących miejsce siedzące jest czarnoskóry mężczyzna, wiek nieznany. Autobus staje na przystanku, wsiada kobieta w ciąży (zaawansowanej) z zakupami i jakaś babcia (i inne osoby). Murzyn widząc kobietę w ciąży wstaje i mówi do niej: "Proszę sobie usiąść" i grzecznie się odsuwa, podaje dłoń żeby się go złapała - autobus już rusza. Babcia widząc zwalniane miejsce, odpycha kobietę brzemienną i pędem wskakuje na krzesełko, zajmuje je i siedzi wniebowzięta. Czarnoskóry powiedział jej ładnie: "przepraszam, ale ustąpiłem miejsca tej kobiecie, bo jest w ciąży i wygląda na zmęczoną, chyba nie stanie się pani nic, jeśli postoi pani trochę, a da usiąść tej pani." Na co babcia odpowiada:

"Nie wiem z jakiego plemienia pan jest, ale tutaj,w tym cywilizowanym kraju ustępuje się miejsca starym, schorowanym kobietom, a nie młodym, zdrowym."

No niestety miała pecha, bo czarny najwidoczniej się mocno zirytował przytykiem rasistowskim, więc ładnie i dosadnie odpowiedział starszej pani:

"Nie wiem, z jakiej wioski pani jest, ale w mojej to takie stare i zgryźliwe pizdy zjada się na kolację".

Ponoć reakcja autobusu była nie do opisania.
    Nikon D3000 + Nikkor AF-S 18-55mm f3.5-5.6G VR i inne bzdety

początkujący ;>

Strona 867 z 1948 PierwszyPierwszy ... 36776781785786586686786886987791796713671867 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów