Szukaj
auto samo do fotografowaia super ale zdjecia jakies takie nijakie jak dla mnie![]()
Nikon D90, S18-200, N50 1.8+ Canon Powershot S3 IS
no niezbyt ciekawie, az sie prosi o jakis szczegol, mniejsza GO w tle i dobra konwersje do BW.
POzdrawiam,
Michal
znowu ten koszmarek, za to co ktoś zrobił tej warszawie powinno się....
Ale wracając do zdjęć
jedynka najlepsza, chociaż też czegoś jej brakuje. dwujkę raczej do innej kategorii może przyroda.
Trójka trochę lepsza
aparaty i obiektywy
Dziękuję drogi kolego za reakcję, dzięki temu wiem, że moja praca w popularyzację tematu Warszaw Drezyn nie poszła na marne, jeszcze kilka lat temu tylko pojedyńcze osoby wiedziały o ich istnieniu. Teraz ta świadomość jest już znacznie większa. Ale wracając do tematu ten koszmarek nigdy nie służył na kolei a koła na których stoi nawet nie przypominają kół stosowanych w Warszawach drezynach. Ale to ze względu na unikatowość oryginalnych kół lub wysokie koszty dorobienia podobnych kół rozumiem i mi nie przeszkadza, ale ten agrotuning to szczyt bezguścia i braku dobrego smaku. Wiem jednak, że obecny włąsciciel w takim podłym stanie ją kupił, czekam więc z niecierliwością aż coś z tym zrobi.
Oryginalna Warszawa drezyna wygląda tak:
Mam nadzieję, że widać różnicę
Zainteresowanych tym tematem zapraszam na naszą stronkę http://nasztor.pl
aparaty i obiektywy
Z pokłonem zwracam Ci honor i cieszę się, że są na forum osoby zaangażowane w coś tak fajnego.
Twój post odebrałem ciut inaczej, stąd moje (nie do końca słuszne, jak widzisz) sprostowanie. Moja wiedza w tym temacie jest znikoma, a w zasadzie żadna.
Nieważne.
Pozdrawiam, a koledze PES życzę nowych i co raz lepszych zdjęć i kolejnych fajnych tematów.
Łukasz // Nikon D300 + T12-24/f4 + N50/f1.8 + N70-300VR + SB900 // Fujifilm X-T20 + 18-55/f2.8-4
Skontaktuj się z nami