Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Youngsters

Domyślnie Youngsters

W sesji używane były 2-3 lampki, 1 parasolka, 2 miecze świetlne i stary budynek

Domyślnie

dobrze wyszło

Domyślnie

fajny klimat
    totalna amatorka

Domyślnie

możesz wytłumaczyć co te zdjęcia mają przedstawiać? osobiście widzę dwóch dzieciaków którzy w obawie przed świńską grypą założyli husteczki na twarz. Na dodatek mieli pewne problemy wchodząc po schodach, patrząc na ich spodnie. Bardzo prawdopodobne, że jest to właśnie udokumentowanie ich wyczynu.

Oczywiście zgrywam się całkowicie ale kompletnie konwencja bez sensu imo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    możesz wytłumaczyć co te zdjęcia mają przedstawiać? osobiście widzę dwóch dzieciaków którzy w obawie przed świńską grypą założyli husteczki na twarz. Na dodatek mieli pewne problemy wchodząc po schodach, patrząc na ich spodnie. Bardzo prawdopodobne, że jest to właśnie udokumentowanie ich wyczynu.
    Ty mówisz poważnie?
    Jeżeli tak, to pozwolę sobie pozostawić to bez komentarza.

pozostałym dziękuję za ocenę,
    pozdro

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teh_14m3 Zobacz posta
    konwencja bez sensu imo.
    Niestety zgadzam się w 100% z przedmówcą....

przekolorowałeś foty, co całkowicie pozbawiło miejsce klimatu
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Mieczy świetlnych nie widać
    Posiadam tylko marzenia, rozsiałem je u twych stóp. Stąpaj lekko, gdyż stąpasz po moich marzeniach” W.B.Yeats

Domyślnie

Widziałem je już dawno, jedynka fajoska. Chociaż też nie rozumiem, o co chodzi - podoba mi się. Kolorki też (a może przede wszystkim)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez photez Zobacz posta
    Ty mówisz poważnie?
    Jeżeli tak, to pozwolę sobie pozostawić to bez komentarza.
    odpowiedź na zadane przez ciebie pytanie jest w drugim akapicie mojej wypowiedzi. Chętnie jednak bym przeczytał twoją odpowiedź na zadane przeze mnie pytanie.

Uprawnienia umieszczania postów