Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Wątek: Sobótka

Question Sobótka

A jeździć po mnie ile i jak chce ta... w Polsce, kamieniach, na wodzie, na kacu... z reki. I jakaś chołota mi rzucała kamienie, fakt faktem jakaś dziewoja odezwała się, ze ktoś tam robi zdjęcia... na co odparł jej mężczyzna (dzisiaj ich święto), no i co kur#a z tego...? Co mi się udało to wykonałem, achów i ochów nie oczekuje...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie Sobótka

Fajne kolorki .kadr tez moze być .Tylko ta paleta na środku tej wody jakos do "krajobrazu" w sensie czystości i estetyki nie pasuje.

maniak666
    Gość

Domyślnie

MZ niebo w kolorku jakby nieco lepsiejszym aniżeli ostatnio. Światełkohmm..., przyjemniutkie. Obróbka jak to u Ciebie charakterystyczna - lekki cukiereczek Znając Twoje wcześniejsze fotki mz pieniążków nią byś nie zarobił. Ale ogólnie spoko.
    PozdrowionkaSzybki wiatraczek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    MZ niebo w kolorku jakby nieco lepsiejszym aniżeli ostatnio. Światełkohmm..., przyjemniutkie. Obróbka jak to u Ciebie charakterystyczna - lekki cukiereczek Znając Twoje wcześniejsze fotki mz pieniążków nią byś nie zarobił. Ale ogólnie spoko.
    PozdrowionkaSzybki wiatraczek
    Do lez sie usmialem...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Najbardziej podoba mi się... ta krótka przypowieść pod zdjęciem I wcale nie chciałem przez to powiedzieć, że fotka mi się nie podoba

Domyślnie

No fajnie , kolorowo, mz. troche za duzo tego w kadrze, za duzo nawalone tych kamieni, zatem kolorki i ekspozycja na tak, kadr nie bardzo.

Domyślnie

Ladny cukieras, kolorki przyciagaja uwage , co do kadru to dol bardzo mi sie podoba wraz z paleta , przydalo by sie tutaj wiecej oddechu , takie moje odczucie.

Domyślnie

kolorki super, kadr lekko zabałaganiony jak już było napisane

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    A jeździć po mnie ile i jak chce ta...
    No ja jeżeli pozwolisz pojadę sobie .
    Mi nie leży zupełnie ta fota. Począwszy od kadru, zbyt mocno przeładowanego. Moje oko błądzi jak szalone szukając jakiegoś punktu zaczepienia. Paleta, jakaś drewniana budowla, kawałek koparki, to elementy, które na pewno nie dodadzą atrakcyjności do tej kompozycji. A skończywszy na kolorkach, które są moim zdaniem zbyt mocno "pojechane".
    Chciałeś, masz .

Domyślnie

No nie rzuca Sebastianie, ale źle też do końca nie jest. I znowu pod Pawła się podepnę z nacikskiem na pojechane kolorki
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów