Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Greg, a od kiedy to pierwsza opinia decyduje o pozostalych komentarzach?
    Choc czesciowo mozesz miec racje, to jednak mysle, ze kazdy z wypowiadajacych sie napisal swoje (i tylko swoje) zdanie

A jesli nawet tak bylo, to przepraszam Janka - nie takie miałem intencje. :/
    co Ty chłopie niepoważny jesteś, każdy ocenił tak jak odebrał - jednemu się może podobać innemu nie i nie piszmy takich rzeczy bo ja jako autor głupio się czuję

Domyślnie

Pomijajac konwersje, to mam ogolnie mieszane uczucia co do tego zdjecia....czyli raz mi sie podoba, szczegolnie ta skala po srodku i taka ogolna ostrosc i detalicznosc zdjecia... a raz cos mi w tym zdjeciu nie pasuje, moze kadrowo?

Kurde, co za zawily i niejednoznaczny koment, no ale tak mi sie pomyslalo
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

I znowu u Janusza zwada

Mz jest pokazane zdjecie w B/W bardzo naturalnie bez tzw. dopalaczy , patrzac na nie widze stare zdjecia cz-b. moze tylko za ostro ale to juz kwestia gustu .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    co Ty chłopie niepoważny jesteś, każdy ocenił tak jak odebrał - jednemu się może podobać innemu nie i nie piszmy takich rzeczy bo ja jako autor głupio się czuję
    .... jestem powazny, jak 9-ty miesiąc
    Ale sam widzisz co tu Greg wypisuje... I jak mam to zostawic?

KONIEC OT!
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów