Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Domyślnie

Jak zwykle rewelka powienieś wydać jakis album z wszystkimi politycznymi portretami, które masz juz za sobą troche by tego pewnie było...

Domyślnie

Bardzo fajnie wyszło, dobra GO.

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

woda
    Gość

Domyślnie

Ze szczerą przyjemnością oglądam sobie Twoja "polityczną" serię. Uważam jednak, że to zdjęcie nie wyszło najlepiej. Jest fajna poza. Jest błysk w oku modela. Jest standardowo niemal świetna i pasująca konwersja. Ale to co mi przeszkadza to GO. Pal licho grzywkę, ale nos.. Tak nie mieszczący się w ostrej przestrzeni wygląda moim zdaniem zdecydowanie źle. Pamietam np. zdjęcie L. Balcerowicza. Z ostrym nosem, że się tak wyraże. Mogło sie wydawać kontrowersyjnie, biorąc po uwagę, że nie upiększasz tylko walisz saute. Ale moim zdaniem było lepiej. Palikot zamiast nosa ma jakiś rozmazany dziób.

Zupełnie inna stylistyka, zupełnie inny klimat, zupełnie inna nawet filozofia fotografowania.. ale jeszcze troche a będziesz prawie taką Zofią Nasierowską współczesnej polityki.

Domyślnie

wieksza przyslona by to pewnie zalatwila ale fakt faktem czasem mi sie nosy nie mieszcza w GO dzieki za komplement a propo Nasierowskiej
    D3s/sb400+sc28/sb700/S24f1.4/S35f1.4/N50f1.8g/N70-200f4/N300:2.8 :P

Domyślnie

Swietny fot, wyjatkowo pozytywny dla Palikota......czlek ma jaja!

Domyślnie

Fotak mocno sympatyczna Chociaż pan poseł jest mocno kontrowersyjny. Mnie się podoba.

Okulary korekcyjne?
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Edfu
    Gość

Domyślnie

Extra portret

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    (...) to co mi przeszkadza to GO. Pal licho grzywkę, ale nos.. Tak nie mieszczący się w ostrej przestrzeni wygląda moim zdaniem zdecydowanie źle. (...)
    Mam identyczne odczucia... poza tym, super.

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów