Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Chipmunk

Domyślnie Chipmunk

Na razie jedno pod ocene, zastanawiam się, czy nie lepiej to w pion uciąć?

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-09-2010 o 19:54 Powód: pis. ("narazie")
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

Jakim to szkłem?

EDIT:
    ok, zajrzałem do EXIFA
    Ostatnio edytowane przez adrian ; 24-09-2010 o 14:30
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

A coś na temat zdjecia?
    NIKON D80 + GRIP | Nikkor 55-200| Tamron 17-50mm | CPL Mariumi | Cokin | SanDisk 2GB | 2 x En-EL3e | Metz 32CT 7 | Metz 48 AF-1

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzy17 Zobacz posta
    A coś na temat zdjecia?
    Dobra jakość, fajne kolory i GO. Ta wiewiórka sfotografowana w Polsce?

Domyślnie

Foto zrobione w Kanadzie (Kaszuby kanadyjskie). Zwierzątko to Pręgowiec, dużo mniejsze od wiewiórki, bardzo szybkie.

Domyślnie

Zwierzak sympatyczny, ale ta trawka wystająca zza pleców bardzo psuje odbiór.

Domyślnie

Pion byłby ok ale w poziomie także jest dobrze ale kadr bardziej w lewo?
    Pozdrawiam

Domyślnie

Coś na temat?

Mnie się podoba, kozacką pozę ma wiewiór Technicznie też fajnie, trawy za plecami się nie będę czepiał
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

No to pionowo, z trawą wiecej nie jestem w stanie teraz zrobić w LR, nie mam dostepu do psa

2.

Chciałęm zachować oryginalne proporcje kadru, ale wtedy jakos za wąsko mi wyszło

Domyślnie

Bardzo fajna dwójka..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów