Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Awaryjnosc lamp YN

Witam,
    Chcialem zapytac czy ktos z Was, korzystajacych z lamp YN mial z nimi problemy techniczne?
    Pytam poniewaz sam nabylem dwie takie lampy i niestety po 2 sesjach jedna z nich padla, nie wiem czy jest sens wymiany na kolejna YN jesli to takie badziewie
    Dodam ze sesje nie byly dlugie, lampa na malej sile blysku, podczas jednej sesji max 50 razy byl wyzwalany blysk.

Domyślnie

hmm... no ja mam 2 miesiące 460 mk2, na razie problemów nie widzę, a już tak z 200-300 błysków za mną.
    a tak w ogóle to jeszcze nie słyszałem specjalnych narzekań na te lampki.

Domyślnie

ok ~1.5-2tyś błysków na różnych mocach do max. Może miałeś po prostu pecha, w sumie co można oczekiwać od lampy która kosztuje 150zł .
    How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Domyślnie

ja kupilem nowke. upadla z łóżka około 20 cm. nie włącza się. szit jakich mało

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez d3mane Zobacz posta
    ja kupilem nowke. upadla z łóżka około 20 cm. nie włącza się. szit jakich mało
    A mi poleciała z 1,5metra i co? Działa dalej i się ma całkiem nieźle.
    Mam całkiem odmienne zdanie nt tej lampy, jestem b. zadowolony, szczególnie za taką cenę.
    How much can you know about yourself if you've never been in a fight?

Domyślnie

a ja mam 2x yn-460 + 2x yn-460mk2.

Jedna już nie żyje, ponieważ spadła z ~1,80m na beton - i uważam że miała prawo przestać działać.
    Pozostałe działają, błyskają, problemów nie sprawiają...
    grim&evil
    treli-freli, mam mnóstwo megapikseli

Domyślnie

Mam yn-460 i yn 460 mark 2, pierwsza zaliczyła spotkanie z betonem z 1,5 metra, obie działają

Domyślnie

No wlasnie ja rowniez czytam same pozytywne opinie... pozostaje miec w takim razie nadzieje ze trafila mi sie felerna sztuka i zamowic nowa.

Domyślnie

Mam pewnie od okolo wiosny. Lampy mają za soba pare wesel, przedszkolne błyski i jakieś domowe testy. Działają. Nie spadły mi nigdy.
    D700,D700, 14,16,35,35,50,55,85,70-200 2xSB900 4xYN460II, YN568

Uprawnienia umieszczania postów