Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Wątek: Droga M

Domyślnie Droga M

...Mszalna droga. Tędy procesja corocznie zmierza na polską mszę u podnoży pobliskiej góry. Wyjasnienie tytułu jedynie. Ale ja nie z branży
    Kolejne leśne zdjęcie, nie promocyjne rzecz jasna jak przystalo na forum. Dlatego śmiało proszę chętnych.
    Za wczesniejsze uwagi dziekuje! Tym razem walczyłem ze światłem, aberacją i księdzem
    Kadr jak kadr. Fota w samo południe ze słońcem za plecami a przed nosem chmurki. Nic lepszego aby walczyć z przeciwnościami w listkach drzew. I tu pytanie...???

Ps;: Foty nie czuje kompletnie. Jakby nie moje. Ale uczymy sie Nie promujemy tutaj prawda?
    Pozdrawiam i dziekuje

1.

Domyślnie

A może kwadrat,kosztem góry, bardziej droga by wciągała, kolor wygląda dobrze, jest cień, jest światło, ciekawe miejsce.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    A może kwadrat,kosztem góry, bardziej droga by wciągała, kolor wygląda dobrze, jest cień, jest światło, ciekawe miejsce.
    Darku jak napisałem... Chodzi mi wylacznie o technikalia. Trudny tamat lasu i jego techniczne aspekty typu aberacja, odbicie światła w liściach itp. Obetne góre nie bede miał pytań. Na to, co juz potrafie przyjdzie czas i napisze promocja

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez GUINNESSts Zobacz posta
    Darku jak napisałem... Chodzi mi wylacznie o technikalia. Trudny tamat lasu i jego techniczne aspekty typu aberacja, odbicie światła w liściach itp. Obetne góre nie bede miał pytań. Na to, co juz potrafie przyjdzie czas i napisze promocja
    To dla mnie zbyt małe, żebym coś mógł powiedzieć
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    To dla mnie zbyt małe, żebym coś mógł powiedzieć

Domyślnie

jest ok .
    mozna by sie jeszcze pobawic cieniem na drodze zeby zeby bardziej pokazac te przeblyski slonca

Domyślnie

dla mnie też całkiem ok.
    Oprócz tego co Kolega wyżej napisał, spróbowałbym pojechać na minus z jasnością w kanale koloru niebieskiego, być może udałoby się uzyskać bardziej wyraziste niebo

Domyślnie

1a bardzo przyjemne. Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    jest ok .
    mozna by sie jeszcze pobawic cieniem na drodze zeby zeby bardziej pokazac te przeblyski slonca
    Się podpiszę
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Lezy mi ta fota i technicznie jest naprawde dobrze skomponowana!

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów