Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Morszczyny

Domyślnie Morszczyny

Takie tam, wygrzebane...

Domyślnie

No ladnie wygrzebales, kolory bardzo mi sie podobaja, kadr troche centralny...ale w sumie mi sie widzi. Ogolnie ladnie i jestem na tak.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Osobiscie powstrzymal bym sie od wystawienia tego zdjeca, ale przeciez po nauke tu przychodzimy. wiec moje 3 grosze:

1) zdecydowanie nie ta pora dnia, zbyt ostre swiatlo nieprzyjemne dla oka
    2) Kadr zbyt centralny bez oczywistego tematu (temat jest ale...)
    3) Zbyt kontrastowo (wynik punktu pierwszego)

Domyślnie

Dla mnie fajna fotka. Bez agresywnej obróbki, mieszania kanałami, Efexami itp też może być przyjemnie.
    Ostatnio edytowane przez 251kris ; 22-09-2010 o 21:39
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

jest nieżle, fakt niebo masz bardzo jasne, uwaga o porze dnia słuszna ale wybrnąłeś

Domyślnie

Obciąłbym 3-4 cm z lewej..
    Już ,chyba,dawałeś ten kadr...?
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Obciąłbym 3-4 cm z lewej..
    Już ,chyba,dawałeś ten kadr...?
    Dawałem w kwadracie, wlasnie przyciety tak jak mowisz, nie wiem po co wrzucalem te zdjecie, jak na nie teraz patrze to sie zastanawiam... dobra rada z tym żeby odczekać 1 dzien po obróbce i dopiero wrzucac na forum.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Dawałem w kwadracie, wlasnie przyciety tak jak mowisz, nie wiem po co wrzucalem te zdjecie, jak na nie teraz patrze to sie zastanawiam... dobra rada z tym żeby odczekać 1 dzien po obróbce i dopiero wrzucac na forum.
    Przecież nic się nie stało....wiesz teraz o co kaman i tyle.To nie galeria,to forum...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Uprawnienia umieszczania postów