Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Kłomnice k/ Cz-wy

Domyślnie Anne Hathaways Cottage

Przedstawiam wiejską chatę dom Anne Hathaways (żony Williama Szekspira), znajduje się tam dwanaście pokoi, z kilkoma sypialniami i rozległym ogrodem. Obecnie znajduje się tam niewielkie muzeum. Pozdrawiam

Domyślnie

Bardzo fajnie wyglada dach tego domku,jaki i sam domek Zdjecie troche chyba za jasne ale ladne.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nachos Zobacz posta
    Bardzo fajnie wyglada dach tego domku,jaki i sam domek Zdjecie troche chyba za jasne ale ladne.
    Tak, trochę takie mdłe wyszło, bez wyrazu.
    Pzdr, Andrzej

Fotografia to sztuka uchwycenia momentu .

Domyślnie

obiekt fajowski, nadaj troche zycia kolorom i bedize ok
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Domyślnie

"Mdle, bez wyrazu, brakuje zycia, koloru"? Panowie na pewno ogladaliscie to samo zdjecie co ja teraz, czy moze autor po Waszych komentarzach jakims cudem wyedytowal swojego posta i wstawil normalne, kolorowe zdjecie? Jak dla mnie wszystko jest z nim ok. Nooo... moze troszke przyciasny ten kadr, ale jesli chodzi o kolory, to jak najbardziej ok. Podniesienie nasycenia spowodowaloby, ze wyszlaby oczojebna landryna.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Dla mnie i tak jest landryna, szczególnie w zieleniach
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adrian Zobacz posta
    Dla mnie i tak jest landryna, szczególnie w zieleniach
    Przy odpowiednim swietle, mloda zielen moze tak wygladac. Obstawiam przynamniej, ze wlasnie mlode te liscie, bo w GL widze drzewko sprawiajace wrazenie, jakby dopiero wypuszczalo listki.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Przy odpowiednim swietle, mloda zielen moze tak wygladac. Obstawiam przynamniej, ze wlasnie mlode te liscie, bo w GL widze drzewko sprawiajace wrazenie, jakby dopiero wypuszczalo listki.
    Nie mówię, że nie. Natomiast dla mnie ciuteczkę za bardzo to świeci.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Domyślnie

Może jest ogólnie trochę za jasno i stąd wrażenie bladych kolorów.Zdjąłbym tak z 1/3 Ev,a może nawet więcej.Chyba,że to świadomy zabieg - niektórzy lubią tak jasno.
    A new shit has come to light...

Uprawnienia umieszczania postów