czarno białe rządzi, laleczka czaki, piękne oczym technicznie poprawnie![]()
Szukaj
czarno białe rządzi, laleczka czaki, piękne oczym technicznie poprawnie![]()
Moja prywatna strona: http://shox.pl
Ostatnio edytowane przez hanibal ; 18-09-2010 o 03:01
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Tak zupełnie jako laik, pozwolę sobie wtrącić swoje 3 grosze odnośnie dwóch pierwszych zdjęć.
Zrobiłeś je lekko z góry. Siła rzeczy kiedy patrzy się w górę, oczy są szerzej otwarte. Przez to większe. Standardowo ostrzysz na oczy. OK. Ale dodatkowo podkręcasz je lekko obróbka. Przez to stają się jeszcze wyraźniejsze. Jeszcze mocniejszm punktem kadru. Gdyby jeszcze dzieciak miał jakąś weselsza minę. A tu guzik. Jest śmiertelnie poważny, wielkimi oczyma i przenikliwym wzrokiem. Dziecko-morderca. Pierwsze skojarzenie, które miałem to film "Omen". Zabrakło moim zdaniem balansu pomiedzy oczyma a cała resztą.
Inna sprawa, że zdjęcie samo w sobie przez ten zabieg zupełnie inna wymowę. Nabrało siły i pazura. Tyle tylko, że normalny rodzic chyba z trudem zaakceptowałby taką wizję swojej pociechy.
Gdyby to było moje dziecko poszczułbym Cię psem i doniósł na policję.
Gydbym oceniał samą fotografię to powiedziałbym, że jest niesamowite. Ma niesamowitą naturalną i prawdziwie dziką siłę. Coś co rzadko można znaleźć w zdjeciach z profesjonalnymi modelkami.
wg mojego skromnego zdania, kolor za bardzo agresywny, to ja juz zdecydowanie wole to z puszki. Ja podobno przeginam z oczkami i kolorami, ale nawet dla mnie nieco zbyt duzo PSa.
To kolorowe, coś tam nie tak z ostrością, na 3 ładne ostre oczko, na kolorowym tego nie ma... a to brzuszekw pierwszej kolejności pomyślałem, że to pierś, heh. 3 oczywiście najlepsze, fajny kadr
Moja prywatna strona: http://shox.pl
To z brzuchem dobre i oryginalne.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Nieszablonowe, coś innego niż autor pokazuje zazwyczaj.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
Bonusik supero...
cieplutkie
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Skontaktuj się z nami