Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Portret dziecka by [ Hanibal ]

Hej.

ciepłe jeszcze...
    Petra i Justyna odbierały wczoraj sesje.. która juz niedlugo tutaj

Dziewczynka na zdjeciau to Laura, córka Petry.

1.

2. CZB

moze byc ?
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Straszne trochę.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

super obróbka

Domyślnie

Ja wybieram zdecydowanie kolor.
    W BW dziewczynka wyszła jakaś taka przerażona
    Ostatnio edytowane przez marcinc ; 16-09-2010 o 08:35

Domyślnie

co w tym strasznego ?
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Oszczędny w słowach Awatar lavvina
    Miasto
    Racibórz

Cool Dziecko bez rączek!!!

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    co w tym strasznego ?
    Strasznego w tej fotografii jest to,że poobcinałeś pięknemu dziecku rączki i nie wyciągnąłeś żadnych wniosków tylko z oburzeniem pytasz " co w tym strasznego" .Jesteś dobrym fotografem ,ale robisz wokół siebie zbyt wielki show i to zupelnie niepotrzebnie ,a tym samym nie przyjmujesz nawet najmniejszej krytyki.Wyluzuj staryyy bo po mineralnej ,aż tak nie kopie
    Być może Twój login Cię do tego "upoważnia" ,ale nie dla mnie.
    Pozdrawiam
    D700: 50 f/1.4 , 14-24 f / 2.8, 24-70 f /2,8 ,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lavvina Zobacz posta
    Strasznego w tej fotografii jest to,że poobcinałeś pięknemu dziecku rączki i nie wyciągnąłeś żadnych wniosków tylko z oburzeniem pytasz " co w tym strasznego" .Jesteś dobrym fotografem ,ale robisz wokół siebie zbyt wielki show i to zupelnie niepotrzebnie ,a tym samym nie przyjmujesz nawet najmniejszej krytyki.Wyluzuj staryyy bo po mineralnej ,aż tak nie kopie
    Pozdrawiam
    Mi chodziło raczej o zdjęcie jednak. I nie o technikę wykonania tylko o uzyskany klimat. A pytanie Hanibala jakoś rozumiem, to mnie przerażają blade dzieci w ciemności, jego nie muszą.
    Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 16-09-2010 o 09:19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lavvina Zobacz posta
    Pozdrawiam
    A tos mnie teraz rozbawil... poprostu zapytalem co w tym strasznego .. uzyłem słów osoby ktora stwierdzila taki wlasnie fakt...
    wnioski z czego ??
    z ktorego zdania mialem wyciagnac wnioski ??
    kto powiedzial ze takie ciecie portretowe jest złe ??
    czy wyizolowanie twarzy na zdjeciu od tła jest złym zabiegiem ( rozumiemy przez to wąski kadr ?? )
    wbiles sie miedzy wódke a zakaske i spiales sie jak kon na westernie.
    gdzie ja tu robie show ?? zreszta to dobrze kontrowersja pomaga i to bardzo

proponuje nie pic tyle mineralnej...

Oszczędny w słowach Awatar lavvina
    Miasto
    Racibórz

Domyślnie Szczera odpowiedz

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    A tos mnie teraz rozbawil... poprostu zapytalem co w tym strasznego .. uzyłem słów osoby ktora stwierdzila taki wlasnie fakt...
    wnioski z czego ??
    z ktorego zdania mialem wyciagnac wnioski ??
    kto powiedzial ze takie ciecie portretowe jest złe ??
    czy wyizolowanie twarzy na zdjeciu od tła jest złym zabiegiem ( rozumiemy przez to wąski kadr ?? )
    wbiles sie miedzy wódke a zakaske i spiales sie jak kon na westernie.
    gdzie ja tu robie show ?? zreszta to dobrze kontrowersja pomaga i to bardzo

proponuje nie pic tyle mineralnej...
    Szanowny Panie Hanibalu
    Staram sie nie zabierac głosu jeśli czegoś nie rozumiem. Moja prowokacja miała jeden bardzo istotny powód mianowicie chciałem przeczytać m.in : "...zreszta to dobrze kontrowersja pomaga i to bardzo "
    Twarz dziecka nie została sama w sobie wyizolowana bo pozostał tułów i jak Pan sam zauważył wąski kadr (dla mnie zbyt wąski) .Być może jestem bardzo wyczulony na nieodpowiednio "obcięte" kończyny a szczególnie u dzieci.Zgodzę sie z moimi przedmówcami ,że BW dziecka wygląda zbyt profanacyjnie. Sugerowałbym więcej pastelii.
    Niedawno napisał Pan przy innej sesji: "...co do obrobki to wiesz to jest chwila decydujesz i jezdzisz suwaczkami" Ok ,ale czy do końca z głową? Pozwoli Pan ,że na tym zdaniu skończe polemikę.
    Pozdrawiam życząc kolejnych krytyk, tak przecież potrzebnych każdemu.
    D700: 50 f/1.4 , 14-24 f / 2.8, 24-70 f /2,8 ,

Domyślnie

Straszne - po załadowaniu strony Laura wyskoczyła na mnie z ciemności. Nie wygląda to na miły portret słodkiego dziecka, co nie znaczy że jest zły.

Oczy mocno przesadzone moim zdaniem i kontrast za duży.

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów