Szukaj
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Straszne trochę.
a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l
super obróbka
Ja wybieram zdecydowanie kolor.
W BW dziewczynka wyszła jakaś taka przerażona![]()
Ostatnio edytowane przez marcinc ; 16-09-2010 o 08:35
co w tym strasznego ?
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Strasznego w tej fotografii jest to,że poobcinałeś pięknemu dziecku rączki i nie wyciągnąłeś żadnych wniosków tylko z oburzeniem pytasz " co w tym strasznego" .Jesteś dobrym fotografem ,ale robisz wokół siebie zbyt wielki show i to zupelnie niepotrzebnie ,a tym samym nie przyjmujesz nawet najmniejszej krytyki.Wyluzuj staryyy bo po mineralnej ,aż tak nie kopie
Być może Twój login Cię do tego "upoważnia" ,ale nie dla mnie.
Pozdrawiam
D700: 50 f/1.4 , 14-24 f / 2.8, 24-70 f /2,8 ,
Ostatnio edytowane przez Gundrum ; 16-09-2010 o 09:19
A tos mnie teraz rozbawil... poprostu zapytalem co w tym strasznego .. uzyłem słów osoby ktora stwierdzila taki wlasnie fakt...
wnioski z czego ??
z ktorego zdania mialem wyciagnac wnioski ??
kto powiedzial ze takie ciecie portretowe jest złe ??
czy wyizolowanie twarzy na zdjeciu od tła jest złym zabiegiem ( rozumiemy przez to wąski kadr ?? )
wbiles sie miedzy wódke a zakaske i spiales sie jak kon na westernie.
gdzie ja tu robie show ?? zreszta to dobrze kontrowersja pomaga i to bardzo
proponuje nie pic tyle mineralnej...
Szanowny Panie Hanibalu
Staram sie nie zabierac głosu jeśli czegoś nie rozumiem. Moja prowokacja miała jeden bardzo istotny powód mianowicie chciałem przeczytać m.in : "...zreszta to dobrze kontrowersja pomaga i to bardzo"
Twarz dziecka nie została sama w sobie wyizolowana bo pozostał tułów i jak Pan sam zauważył wąski kadr (dla mnie zbyt wąski) .Być może jestem bardzo wyczulony na nieodpowiednio "obcięte" kończyny a szczególnie u dzieci.Zgodzę sie z moimi przedmówcami ,że BW dziecka wygląda zbyt profanacyjnie. Sugerowałbym więcej pastelii.
Niedawno napisał Pan przy innej sesji: "...co do obrobki to wiesz to jest chwila decydujesz i jezdzisz suwaczkami" Ok ,ale czy do końca z głową? Pozwoli Pan ,że na tym zdaniu skończe polemikę.
Pozdrawiam życząc kolejnych krytyk, tak przecież potrzebnych każdemu.
D700: 50 f/1.4 , 14-24 f / 2.8, 24-70 f /2,8 ,
Straszne - po załadowaniu strony Laura wyskoczyła na mnie z ciemności. Nie wygląda to na miły portret słodkiego dziecka, co nie znaczy że jest zły.
Oczy mocno przesadzone moim zdaniem i kontrast za duży.
Skontaktuj się z nami