Close

Strona 1 z 45 12311 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 450

Domyślnie Fotograf ślubny a ubiór

Nie wiedziałem gdzie to dać, ale to luźne rozmowy więc daję tutaj.
    Chodzi mi głownie o ubiór fotografa ślubnego. Czy naprawdę tak ciężko jest włożyć marynarkę i półbuty? Czy i ktos kto bierze 2000 PLN za impreze nie moze sie przyzwoicie ubrać?
    Będąc na weselu znajomych jako gość - fotograf przyszedł w klapkach, jakiejś koszulce i wycieruchach. W sumie najgorsze to te klapki. U innych znajomych niby ok - Pani fotograf, wycieruchy biała koszulka, marynarka i tenisówki. Te tenisowki mnie tak rozwaliły - troche śmiesznie to wygladało. Wiem ze to nie są ekstremalne przypadki, sam nie jestem jakimś nadgorliwym katolikiem. Ale takim praktykom mówię nie. Podczas takiej imprezy należy uszanować ja również swoim ubiorem - ale także nei przesadzać by lepiej nie wyglądać od młodego czy młodej.
    Jak w kazdej pracy jakies ubranie robocze musi być.
    N i pare gratów

Domyślnie

Najlepiej ubrać się tak żeby nie rzucać się w oczy
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

ja zawsze spodnie materiałowe koszula i casual shoes Koszula nie zawsze w spodniach. Ale ogólnie odpuszczam sobie trampeczki, jeansy i koszulki z nadrukami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sea21 Zobacz posta
    Czapka niewidka bardzo wskazana
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

chyba był podobny wątek, nawet z materiałem zdjęciowym
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    ja zawsze spodnie materiałowe koszula i casual shoes Koszula nie zawsze w spodniach. Ale ogólnie odpuszczam sobie trampeczki, jeansy i koszulki z nadrukami
    Ja zrezygnowałem z tego typu butów z 2 powodów. Po pierwsze były nie wygodne. Po drugie były głośne (w kościele) Kupiłem sobie czarne skórzane buciki z "cichą" podeszwą. Są wygodne i nie słychać mnie jak przemieszczam się po kościele
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 21-09-2010 o 09:04 Powód: lit.
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Ja zakladam jeansy (nowe lub relatywnie nowe (Lee Denver) bez wodotryskow w postaci przecieran, udziwnionych kieszeni, itp.)) standardowe koszule (w zaleznosci od marynarki; biala, blekitna, czekoladowa, ciemna zgnila zielen), marynarki (w zaleznosci od pogody skorzana, sztruksowa, lub cieniutka z czegos lno-podobnego) i oczywiscie buty na miekkiej, elastycznej podeszwie (skorzane, wiazane). Taki zestaw nie rzuca sie w oczy, dobrze sie w nim czuje, i przede wszystkim jest bardzo wygodny podczas wielogodzinnej pracy. Garniakow, ani nawet spodni "materialowych", organicznie wrecz nie cierpie.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Ja zrezygnowałem z tego typu butów z 2 podowów. Po pierwsze były nie wygodne. Po drugie były głośne (w kościele) Kupiłem sobie czarne skórzane buciki z "cichą" podeszwą. Są wygodne i nie słychać mnie jak przemieszczam się po kościele
    alez ja pisząc casual shoes nie miałem na myśli klasycznych trumniaków na drewnianej podeszwie. Miękkie buty skórzane w niekoniecznie sztywnej wersji dizajnerskiej. A spodnie materiałowe to tez nie sztywne na kant - zwykłe w klasycznym jeansowym kroju - aby wygodnie kucac, cudowac i stosowac inne fotograficzne wygibasy. Grunt by było wygodnie

Domyślnie

http://img205.imageshack.us/img205/4...arthvader3.jpg

Domyślnie

Może jakaś kobieta się wypowie?
    kobietą jestem... mówcie mi Iza

Strona 1 z 45 12311 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów