Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 36

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Darku ale to jest to samo zdjecie w dwoch roznych rozmiarach, wiec nie rozumiem
    Ja też ale tak mam
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

elegancko!

maniak666
    Gość

Domyślnie

Połogi mało? Uśmiech brzydki? I co z tego. Ale jakie światło! Gratki.

Domyślnie

Tak to juz jest z panoramami, co innego z pojedynczym kadrem, oczywiscie nawet zalecane jest oprzec sie o jakis konkretny motyw. Tutaj pokazuje widok ogolny i oczywiscie ma prawo sie tobie nie podobac Swiatelko mnie tak urzeklo, ze sie skusilem pokzac
    bede za Andzrejem , pokusilo cie ale mozna bylo dac mniej nieba . Swiatlo cie pokusilo a swiallo bylo na glebie .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    bede za Andzrejem , pokusilo cie ale mozna bylo dac mniej nieba . Swiatlo cie pokusilo a swiallo bylo na glebie .
    Ale niebo ladne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zaza67 Zobacz posta
    Ta a dolu z swiatlwm niet
    Bo na dole swiatla nie bylo, cale swiatlo pokazalem na obrazku, ponizej juz byl cien bo gora za plecami.
    Oczywiscie nie wyklucam sie i nie obrazil bym sie gdyby na podlodze bylo wiecej i ciekawiej

Domyślnie

Bo na dole swiatla nie bylo, cale swiatlo pokazalem na obrazku, ponizej juz byl cien bo gora za plecami.
    Oczywiscie nie wyklucam sie i nie obrazil bym sie gdyby na podlodze bylo wiecej i ciekawiej
    i właśnie o to mi chodziło , masz 1 cm dołu w cieniu i dla mnie byłaby gitarka . Ale każdemu inne się podoba

Domyślnie

Pięknie się dzieje, zresztą można by kilka fotografii ze tego kadru zrobić jest też coś na długą lufę.
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów