Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 36
    Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Bardzo przyjemne, piękne kolory.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

dla mnie spox, ale miales lepsze poprzednio ktore bardziej zaspokajaly oko
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Brakuje mi dołu. Poza tym bez zastrzeżeń.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Dla mnie za szybko sie kończy ...u dołu...
    zgodzę się z Andrzejem za mało dołu Grzesiu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    I ja się podpiszę
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Grzesiu - super wyszło. Kolorystyka jaką lubię i świetne niebo. Cacy fot
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

No Ty najlepiej wiesz jak tam bylo, dolu malo bo to praktycznie z drogi robione a podloga to bylo zbocze
    Kolejna rzecz na moja obrone, gdybym dal wiecej dolu to ten brzydki usmiech byl by jeszcze bardziej widoczny a takoewych nie lubie.....
    Jedno jest pewne, nastepnym razem jak zobacze takie warunki to bede bardziej myslal a nie tylko papule cieszyl

Domyślnie

Ładny kawał przestrzeni w eleganckiej kolorystyce zapodany .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    No Ty najlepiej wiesz jak tam bylo, dolu malo bo to praktycznie z drogi robione a podloga to bylo zbocze
    Kolejna rzecz na moja obrone, gdybym dal wiecej dolu to ten brzydki usmiech byl by jeszcze bardziej widoczny a takoewych nie lubie.....
    Jedno jest pewne, nastepnym razem jak zobacze takie warunki to bede bardziej myslal a nie tylko papule cieszyl
    nie zawsze na plenerze można ocenic warunki do panoramki, ale po złozeniu pewnie to widać, tak czy inaczej mnie tutaj przeszkadza ten brak dołu, wszystko inne jest jak zwykle na wysokim poziomie, ale widzę po komentarzach ze są głosy na tak, więc fotka moze się podobać

Domyślnie

nie zawsze na plenerze można ocenic warunki do panoramki, ale po złozeniu pewnie to widać, tak czy inaczej mnie tutaj przeszkadza ten brak dołu, wszystko inne jest jak zwykle na wysokim poziomie, ale widzę po komentarzach ze są głosy na tak, więc fotka moze się podobać
    nie neguje tego ze brak dolu Przydala by sie tam jakas podloga......pewnie gdyby nie to swiatelko bym tego nie pokazal

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów