Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Podoba mi się kadr, ale mgiełkę chyba bym sobie podarował. Nieco nienaturalnie wyszło.
    nienaturalnie, bo jest niepociągnieta do samej podłogi przez co nie ma umocowania i dlatego jest łatwe do rozszyfrowania ze zrobiona jest narzędziem

Domyślnie

Fajnie wyszło - miejsce super
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nie spiesz sie tak!!! Zaczekaj na te mgielki. I walcz bo jestem pewien, ze zaskoczysz. Masz determinacje do tego typu trudnych kadrow. I wychodzi Ci to!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    nienaturalnie, bo jest niepociągnieta do samej podłogi przez co nie ma umocowania i dlatego jest łatwe do rozszyfrowania ze zrobiona jest narzędziem
    SPecjalnie nie robilem jej do samej podlogi, nawet we mgle to co jest blisko jest mniej zamglone niz to co jest na dalszych planach, a to co masz przed nosem jest wogóle nie zamglone. tak dziala ludzkie oko....

Dziekuje za komentarze.

Domyślnie

Będę czekał, miejsce super, wolałbym bardziej mrocznie.
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

Nie chce zebys pomyslal ze sie wymadrzam bo tak absolutnie nie jest...ale masz zaje...ta miejscowke. Zlap ten moment i dodrze obrob, najlepiej jak potrafisz, kiedy bedzie mrocznie i klimatycznie , KIEDY ENTY BEDA SZLY NA WOJNE!!! ( cytujac zdanie z ekranizacji "Władcy Pierscienia")...a nie dajesz tu jakas mgielke z Ps-a. Czasami dajesz super wymiatajace foty , a czasami odnosze wrazenie ze nie wiesz o co ci chodzi i co chcesz pokazac.

Zrob tak JAKBY ENTY SZLY NA WOJNE! a bedzie genialnie!

P.S Michal tylko nie mysl ze sie ciebie jakos czepnalem...ale ja po prostu wierze ze jstes w stanie zrobic taka zajebista fote z tej miejscowy jak napisalem.
    P.S Sie kurde wkrecilem...mam nadzieje ze mnie rozwalisz nastepna fota.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Nie chce zebys pomyslal ze sie wymadrzam bo tak absolutnie nie jest...ale masz zaje...ta miejscowke. Zlap ten moment i dodrze obrob, najlepiej jak potrafisz, kiedy bedzie mrocznie i klimatycznie , KIEDY ENTY BEDA SZLY NA WOJNE!!! ( cytujac zdanie z ekranizacji "Władcy Pierscienia")...a nie dajesz tu jakas mgielke z Ps-a. Czasami dajesz super wymiatajace foty , a czasami odnosze wrazenie ze nie wiesz o co ci chodzi i co chcesz pokazac.

P.S Michal tylko nie mysl ze sie ciebie jakos czepnalem...ale ja po prostu wierze ze jstes w stanie zrobic taka zajebista fote z tej miejscowy jak napisalem.
    Dawno nie otrzymalem tak fajowego komentarza, dzieki Krzysiek, las jeszcze będzie, mam juz inny na oku, bliżej i większy, jak czas pozwoli to tam wyrusze o świcie.

Domyślnie

Dół zdjęcia jest bardzo dobry ,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta

Pięknie Krzychu to rozpracowałeś ...i ja wierzę ,że się uda dla Loctera trafić idealną pogodę bo idealne miejsce już ma...do boju Enty

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów