Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Domyślnie W odstepie 30min.

Dwa zdjecia zrobione na Moherach, klif ten juz pokazywalem, ale niebo tym razem zagralo piekny koncert......

Mam jeszcze trzecie ujecie kiedy slonce bylo jeszcze ponad horyzontem, ale zostawiam to dla siebie

1. Pierwsze jest zrobione w chwile po tym jak slonce schowalo sie za horyzont.

2. Drugie juz po zachodzie jakies 30 min, zaraz po tych zdjeciach sie zbieralismy bo robilo sie naprawde ciemno a zbyt bezpiecznie tam nie jest W tle na wyspie widac juz swiatlo latarni

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 14-09-2010 o 18:28 Powód: Podmiana zdjecia.

Domyślnie

Piękne światełko i miejsce. Jedynka bardziej naturalna. Na dwójce trochę za bardzo widoczna obróbka, Niemniej podobają mi się.

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Też wybiorę jedynkę, bardziej odpowiada mi kolorystyka.
    W 2 kolor wydaje się być zbyt intensywny... aż nie wieżę, że to piszę bo bardzo lubię barwne foty.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

Dwojka... jako zem fachowiec od hawajskich widoczkow.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Piękne światełko i miejsce. Jedynka bardziej naturalna. Na dwójce trochę za bardzo widoczna obróbka, Niemniej podobają mi się.
    Się podpisze. Ładny widoczek
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Kolorki na dwójce bardzo mi się widzą, tylko niebo się trochę posypało, ale ogólnie super
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Bardzo fajna miejscówka pokazana o odpowiedniej porze.

Domyślnie

Jesli to nie prowokacja i nie wyjde na naiwniaka...to napisze ze bardzo podoba mi sie wersja pozachodowa. Moze obrobka kolorow ciutke za mocna,(z akcentem na moze...), ale uwielbiam takie pozachodowe niebo...ladnie jest.
    A kadrowo to oba dobre.
    Ostatnio edytowane przez krzysztofz24 ; 14-09-2010 o 20:09
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Jesli to nie prowokacja i nie wyjde na naiwniaka...to napisze ze bardzo podoba mi sie wersja pozachodowa. Moze obrobka kolorow ciutke za mocna, ale uwielbiam takie pozachodowe niebo...ladnie jest.
    A kadrowo to oba dobre.
    Nie to nie jest zadna prowokacja Obawialem sie tej wersji czerwienszej, ale na NEFie tak juz jest

Domyślnie

Do mnie jedynka ładniej mówi

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów