Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Setting sun

Domyślnie

Ładne światło. Uwagi jak wyżej, czytaj, zbyt mocno nasycone.

Domyślnie

Do uwag się przyłączam ale ogólnie zdjęcie cudo.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dem Zobacz posta
    Ładne światło. Uwagi jak wyżej, czytaj, zbyt mocno nasycone.
    Też mam takie odczucie.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Przepraszam za to nasycenie. To zdjęcie to poskladany HDR ogólnie 9 zdjęć ze skokiem -2E/V. Dziekuje za uwagi i komentarze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    Przepraszam za to nasycenie. To zdjęcie to poskladany HDR ogólnie 9 zdjęć ze skokiem -2E/V. Dziekuje za uwagi i komentarze.
    Tak jak juz wspomnialem, powalczyc z abberacja, zmniejszyc nasycenie i bedzie pieknie!

Domyślnie

Od razu rzuca sie w oczy ,ze HDR , jak napisal Greg warto bylo by to poprawic i bedzie dobrze!

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sebastianito Zobacz posta
    I nie ma za co przepraszac. Przyzwyczaiłem się i polubiłem te Twoje landrynki.( Ale ja to w ogóle łasuch jestem)
    Światełko fajne. Na swojej leśnej drodze mogłem o takim tylko pomarzyc-ale cóż pora nie ta.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    Od razu rzuca sie w oczy ,ze HDR , jak napisal Greg warto bylo by to poprawic i bedzie dobrze!
    Dokładnie, wyszło lekko przecukrzone
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Kadrowo i kolorystycznie praca jest naprawdę intrygująca, w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Wspaniała wyrazista smuga złocistego światła, lecąca niejako na przestrzał kadru, sprawia natomiast, że całokształt niezmiernie mi się podoba
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Światło fajne, klimacik tez niczego sobie .
    Jednak jak dla mnie, zbyt duże nasycenie kolorystyczne i zbyt mocno podłoga z cieni wyprana .

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów