Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie MB-D80 dziwny problem

Witam
    Proszę o pomoc i jakąś radę jak wybrnąć z tego problemu.
    Zacznę od początku. Wczoraj miałem w gripie 2 akumulatory, oryginalne oczywiście - lewy 50%, prawy 7-8% i wtedy aparat używał prawego, który chciałem rozładować. Dzisiaj włożyłem go w pełni naładowanego, 99% a d90 robi zdjęcia na lewym aku. Rozumiem, że korzysta z tego, który jest mniej naładowany ale po rozładowaniu nie chce się przełączyć na drugi aku. Jak rozwiązać ten problem?
    Pozdrawiam
    D90
    N18-105 VR N70-300 HELIOS
    CHĘCI

Domyślnie

Serwis. Jak miałem D80 dopadł mnie ten sam problem, potem gripa sprzedałem znajomemu, a on sobie to jakoś naprawił

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez niezabitowski Zobacz posta
    Witam
    Proszę o pomoc i jakąś radę jak wybrnąć z tego problemu.
    Zacznę od początku. Wczoraj miałem w gripie 2 akumulatory, oryginalne oczywiście - lewy 50%, prawy 7-8% i wtedy aparat używał prawego, który chciałem rozładować. Dzisiaj włożyłem go w pełni naładowanego, 99% a d90 robi zdjęcia na lewym aku. Rozumiem, że korzysta z tego, który jest mniej naładowany ale po rozładowaniu nie chce się przełączyć na drugi aku. Jak rozwiązać ten problem?
    Pozdrawiam
    Nie z tego, który jest mniej naładowany, ale z tego, który jest . Skoro wyjąłeś prawy- rozładowany, to został lewy i z niego nadal body z gripem korzysta. Logiczne i oczywiste
    Yoora

a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

Przemku nie wiesz ile kosztowała naprawa?
    D90
    CHĘCI

Domyślnie

Zapytam. Jak kumpel się odezwie, dam znać

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Przemek Paśnik Zobacz posta
    Zapytam. Jak kumpel się odezwie, dam znać

się odzywa,
    miałem to naprawić, ale w końcu olałem to,kiedy mam koło 5% na lewym aku( bo tylko z niego mi ciągnie to wtedy sobię zamieniam ręcznie. Nie przeszkadza mi to za bardzo bo jeden akumulator wystarcza na bardzo długo.
    Ale tak przy okazji jak będziesz wiedział ile kosztuje ew. naprawa tego lub jak zrobiłeś to, to daj cynk jeśliś łaskaw

pozdrawiam
    foto sroto
    d90, d700 i jakieś tam obiektywy czy coś takiego..

Domyślnie

ok, jak dostanę odpowiedź z Podstępu to napiszę, bo właśnie mam zamiar wysłać do nich e-maila
    D90
    CHĘCI

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bright_orange Zobacz posta
    się odzywa,
    miałem to naprawić, ale w końcu olałem to,kiedy mam koło 5% na lewym aku( bo tylko z niego mi ciągnie to wtedy sobię zamieniam ręcznie. Nie przeszkadza mi to za bardzo bo jeden akumulator wystarcza na bardzo długo.
    Ale tak przy okazji jak będziesz wiedział ile kosztuje ew. naprawa tego lub jak zrobiłeś to, to daj cynk jeśliś łaskaw

pozdrawiam
    a właśnie, Marian, miałem Cię spytać.... sorki

Uprawnienia umieszczania postów