fajny kon, masz wiecej?
Szukaj
fajny kon, masz wiecej?
coś tam jeszcze mamPotem coś wrzucę jeszcze do oceny.
Karbulot - Twój komentarz dał mi do myślenia, aczkolwiek jeśli chodzi o moje mniemanie o sobie i zdjęciach to jest raczej niskie. A zdjęcie wstawiłam głównie po to, żeby usłyszeć jak wiele błędów popełniłam i jakichPodpis mam po prostu od zawsze,, nawet na zdjęciach tzw. "rodzinno-wakacyjnych" tyle, że tutaj faktycznie wyszedł za duży :>
D 600| N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700
Bardzo ładnie uchwycony. Widziałbym go troszkę szerzej z dołu i prawej strony kadru.
Co do podpisu. Spróbuj zmniejszyć i zastosować przeźroczystość tak żeby był widoczny, ale żeby nie narzucał się przy odbiorze zdjęcia. Jeśli czujesz że musisz go mieć w kadrze nie rezygnuj z tego. Trzeba umieć słuchać dobrych rad, ale i tez je analizować. Dzięki temu wejdziesz na swoją drogę i opracujesz swój własny styl.
Pozdrawiam Artur Moja galeria
Ja za koleżanką Anja_G, zabrakło światełka, a szkoda, bo kadrowo bardzo fajnie![]()
Pozdrawiam
Adamson
mimo lekkiego niedosytu światła całkiem udana fotkao podpisie już nic nie wspominam, koledzy już chyba wyczerpali ten temat
![]()
dzięki serdeczne za wszystkie komentarze![]()
Dziś wpadł mi pod nogi (dosłownie) taki osobnik. Wiem, że ładniej byłoby w nieco bardziej zielonym otoczeniu, ale jakoś tak się ładnie ustawił, że zrobiłam mu małą sesję -a co tam
D 600| N50/1.8D | N35/1.8 | T90/2.8 | S70-300 f/4-5.6 APO DG Macro | N18-70 | sb400 | sb700
aż tak źle?![]()
Nikon, Nikkory, Sigmy... i Tamron
wigi.pl
Trochę wiecej dołu i bedzię przyzwoicie![]()
Pozdrawiam,
Damian
Skontaktuj się z nami