D5000? Nie przesadzaj "wielkością" równy D90? Prowokacja jakaś? Trzeba myśleć przyszłosciowo, jak zachce mi się szkiłe bez silnika za 2 dni to co zrobie? Wszystkie bedę na jednym jechał?
Szukaj
D5000? Nie przesadzaj "wielkością" równy D90? Prowokacja jakaś? Trzeba myśleć przyszłosciowo, jak zachce mi się szkiłe bez silnika za 2 dni to co zrobie? Wszystkie bedę na jednym jechał?
Nikon FiX - Pomysł na...![]()
każdy chwali to co ma
d200 czy d90 wg mnie to ciężki wybór, pewnie wygodniej byłoby mieć 2 takie same body, a d90 jest świetnym aparatem
x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
www.ma-foto.pl
nic nie zmieniaj - szkoda kasy - masz dobre aparaty - jak chcesz inwestować to lepiej kup jasnego zooma
Panowie mają racje, kiedy zobaczyłem te D200 w takiej fajnej cenie to zacząłem się przedwcześnie "nagrzewać". Wszystko na szybko, ale po obejrzeniu testów i fotek mam dosć i mówię PAS. Szklarni nie chcę rozbudowywać bo po prostu już zaspokoiłem swoje potrzeby. No, ewentualnie coś od 17mm ze światłem stałym 2.8, ale nie ma ciśnienia, mogę jeszcze zaczekać. Jasne tele też mi nie potrzebne, 70-200/2.8 sprawiałby mi tylko problem ze względu na wielkosć i wagę. Wybór padł na drugie D90. Co prawda będę musiał ciuteczkę dołożyć do sztuki konkretnie mnie interesującej. No, ale w sumie to na siebie pracuje i za jakiś czas się zwróciDzięki wszystkim za rady i opinie
![]()
D90 kupione z przebiegiem 8000, jeszcze 2 miesiące na gwarancji.
Gratuluje, zycze zeby dlugo sluzyl bez problemow![]()
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Chociaż juz pojawiły się pierwszeAle daje sobie rade
Dziękuje i oczywiscie nawzajem
![]()
Skontaktuj się z nami