Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: Zmiana D3000

Domyślnie

D5000? Nie przesadzaj "wielkością" równy D90? Prowokacja jakaś? Trzeba myśleć przyszłosciowo, jak zachce mi się szkiłe bez silnika za 2 dni to co zrobie? Wszystkie bedę na jednym jechał?
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Grand. Zobacz posta
    D5000? Nie przesadzaj "wielkością" równy D90? Prowokacja jakaś? Trzeba myśleć przyszłosciowo, jak zachce mi się szkiłe bez silnika za 2 dni to co zrobie? Wszystkie bedę na jednym jechał?
    No nie żadna prowokacja D5000 127x104x80 mm 616 g
    D90 132x103x77 mm 700 g
    Jeżeli zależy Ci na niskich szumach i ograniczają pieniądze to chyba tylko D90 drugi.........

Domyślnie

każdy chwali to co ma
    d200 czy d90 wg mnie to ciężki wybór, pewnie wygodniej byłoby mieć 2 takie same body, a d90 jest świetnym aparatem
    x-pro2 + xt-10 | 23 2.0 + 35 1.4 + 50 2.0 <3
    www.ma-foto.pl

Domyślnie

nic nie zmieniaj - szkoda kasy - masz dobre aparaty - jak chcesz inwestować to lepiej kup jasnego zooma

Domyślnie

Panowie mają racje, kiedy zobaczyłem te D200 w takiej fajnej cenie to zacząłem się przedwcześnie "nagrzewać". Wszystko na szybko, ale po obejrzeniu testów i fotek mam dosć i mówię PAS. Szklarni nie chcę rozbudowywać bo po prostu już zaspokoiłem swoje potrzeby. No, ewentualnie coś od 17mm ze światłem stałym 2.8, ale nie ma ciśnienia, mogę jeszcze zaczekać. Jasne tele też mi nie potrzebne, 70-200/2.8 sprawiałby mi tylko problem ze względu na wielkosć i wagę. Wybór padł na drugie D90. Co prawda będę musiał ciuteczkę dołożyć do sztuki konkretnie mnie interesującej. No, ale w sumie to na siebie pracuje i za jakiś czas się zwróci Dzięki wszystkim za rady i opinie
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

D90 kupione z przebiegiem 8000, jeszcze 2 miesiące na gwarancji.
    Nikon FiX - Pomysł na...

Domyślnie

Gratuluje, zycze zeby dlugo sluzyl bez problemow
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Chociaż juz pojawiły się pierwsze Ale daje sobie rade Dziękuje i oczywiscie nawzajem
    Nikon FiX - Pomysł na...

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów