Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Balet - przygotowania do spektaklu

Cześć

Chciałem pokazać Wam tylko jedno zdjęcie. Podzielcie się ze mną koniecznie jak je odbieracie!

Pozdrawiam
    Jarosław Saternus

Domyślnie

Gdybys jeszcze stanal na jednej linii z modelka i rogiem scian w tle, to byloby hmmm... nooo... nieco lepiej. Nadal jednak to za malo, zeby wzbudzic jakiekolwiek emocje czy wrazenia. To dobry przyklad zdjecia, ktore mimo, ze poprawnie wykonane, jakos (IMHO) kompletnie nie dziala w odbiorze. Na pewno nie, jako pojedyncza fotografia.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Gdybys jeszcze stanal na jednej linii z modelka i rogiem scian w tle, to byloby hmmm... nooo... nieco lepiej. Nadal jednak to za malo, zeby wzbudzic jakiekolwiek emocje czy wrazenia. To dobry przyklad zdjecia, ktore mimo, ze poprawnie wykonane, jakos (IMHO) kompletnie nie dziala w odbiorze. Na pewno nie, jako pojedyncza fotografia.
    Dzięki Marcinie za szczery komentarz. Muszę się zgodzić, nawet więcej myślę że problem dotyczy też innych moich zdjęć. No ale walczę dalej.

Domyślnie

No jedynka rzeczywiście jakoś tak nijako wyszła, choć bardzo ładnie wyszły kolory wedug mnie.
    Na trójce, która nawet sie podoba, szkoda, że z tyłu pojawiła się jeszcze jedna tancerka, która nieco mi przeszkadza, choć pewnie nie miałeś na to wpływu.
    Czwórka też ładna
    ...ale w dwójce szkoda, że nie kadrowałeś ciut szerzej, by nie obciąć pani na pierwszym planie palców, a ostatniej pani po prawej kawałka stóp i tyłka.
    Może się czepiam, może się nie znam, ale tak ja to widzę.
    A zdjęcia w ogólnym odbirze ładne... jak dla mnie jako amatora.
    Rzeczywiście tak jak księżyc ludzie znają mnie tylko z jednej jesiennej strony...
    D700 + N 24-70/2,8 + N 35/1,8 + N 50/1,4 + N 85/1,8
    D750 + N 24-120/4,0 + N 70-300 VR
    Z6II + N24-70/4,0 + SB-910 + FastPack 200 + Slik Pro 340DX

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOOnlight78 Zobacz posta
    No jedynka rzeczywiście jakoś tak nijako wyszła, choć bardzo ładnie wyszły kolory wedug mnie.
    Na trójce, która nawet sie podoba, szkoda, że z tyłu pojawiła się jeszcze jedna tancerka, która nieco mi przeszkadza, choć pewnie nie miałeś na to wpływu.
    Czwórka też ładna
    ...ale w dwójce szkoda, że nie kadrowałeś ciut szerzej, by nie obciąć pani na pierwszym planie palców, a ostatniej pani po prawej kawałka stóp i tyłka.
    Może się czepiam, może się nie znam, ale tak ja to widzę.
    A zdjęcia w ogólnym odbirze ładne... jak dla mnie jako amatora.

Dzieki za ocene,

Domyślnie

Moim skromnym zdaniem nie wykorzystałeś potencjału jaki w takiej przestrzeni dają lustra i baletowa (odbijająca) podłoga...
    D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez teatralniak Zobacz posta
    Moim skromnym zdaniem nie wykorzystałeś potencjału jaki w takiej przestrzeni dają lustra i baletowa (odbijająca) podłoga...
    Dziękuję za komentarz i odkopanie wątku ale Bernardzie proszę rozwiń ten temat. Myślę, że jeszcze będę miał okazję tam fotografować, więc może uda mi się wykorzystać Twoje wskazówki.

pozdrawiam
    J.S.

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Jelenia Góra

Domyślnie

Szczerze, to pierwsze zdjecie bije reszte na głowe. PIęknie

Domyślnie

numer 2 i 3, pokazuja cwiczenia bez pozowania, pozostałe to takie jakby pozowane pod pstryka, a ne iwem czy o to chodzi w tym dziale.
    Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
    Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów