Szukaj
i wlansie o to chodzi masz zrobic najbardziej naturalnie jak tylko mozesz jednoczesnie poprawiajac cere modelki..
no ale tu odrazu napisza " ZA DUZO BLURA "
co do zdjec.
jedynka bardoz slaba
dwojka lepsza choc mi kolorystyka nie podchodzi.
3 przemilcze...
4 swietna
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Nie ma tu blura, nie ma tu photoshopa, trochę LR tylko. Nie wiem czy to z Twoimi oczami czy z monitorem coś jest nie tak, to tylko światło. Dziewczyna ma trochę pudru na buzi ot.
Faktura skóry jest zachowana(może nie jest to żyleta, ale i tak odpowiednio ostre) i specjalnie dla Ciebie crop ze zdjęcia:
smoke a day like a cigarette
ale ja nie mialem problemu z cera tylko z przepalami
i stempelka bys ie troche przydalo
a pani nie ma TROCHE pudru tylko SPORO pudru
i
www.facebook.com/kpaprocki
|| D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.
Ze wcześniejszej wypowiedzi wynikało, że to z blurem jest główny problem, czyż nie?. Nie ukrywam, że na pierwszym zdjęciu są przepały, no bo są, na rękach i nie ma się co kłócić, bo to widać i nigdy tego nie negowałam.
Stempelkiem jeździłam przez 5minut po buźce i wystarczy bo bym na fakturze za dużo straciła, pozostałe niedoskonałości widać tylko na cropie.
Ostatnio edytowane przez Anima ; 06-09-2010 o 16:14
smoke a day like a cigarette
Skontaktuj się z nami