Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Animowy Start

Domyślnie Animowy Start

Zmiana systemu, początki z Nikonem i mały start na tym forum...
    To na początek:

1

2

3

4

No i witam wszystkich serdecznie
    smoke a day like a cigarette

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

1. do przyjęcia, choć mz zbyt duże kontrasty, w cieniach jest zupełnie czarno, brak płynnych przejść, a ręce już przepalone... mz za mocno kręcone w PS

2. przypomina mi jakiś filtr z NS... ale mogę się mylić... Chyba bym to widział w BW bez winiety i jeśli już to świecić radykalnie, albo szukać zastanego światła...

3. odpada jak dla mnie - poza modelki i przede wszystkim oczy jakby chciała powiedzieć - kiedy się to wreszcie skończy, bo zaraz spadnę z parapetu...

4. kadrowo na nie... i pytanie gdzie jest ostrość?

Domyślnie

2. Radykalnie? Uważam, że światło jest idealne, a bw to tylko ujma dla duszy.
    3. Oczy i mina są raczej z cyklu "uwaga, słyszę kogoś w mieszkaniu i okno się rozchyla", ale z pozą mogłam rzeczywiście coś pokombinować, lewa noga niefortunnie się prezentuje.
    4. Ja bym w kadrze nic nie zmieniła. Ostrość, jak dla mnie na zdjęciu.

To moje zdanie, ale mimo wszystko dzięki za rady.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Anima Zobacz posta
    2. Radykalnie? Uważam, że światło jest idealne
    Idealne? Kiedy na rekach masz przepaly, a wdzianko bez detali? Co tu jest idealnego?
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Idealne? Kiedy na rekach masz przepaly, a wdzianko bez detali? Co tu jest idealnego?
    Zdjęcie jest przyciemnione, z winietą - specjalnie. Taka idea.
    Pokaż mi na tym zdjęciu przepał.

Domyślnie

Zdjęcie jest przyciemnione, z winietą - specjalnie. Taka idea.
    Pokaż mi na tym zdjęciu przepał.
    Jesli bedziesz sie sugerowac tylko liczbami skladowych kolorow, to nigdy nie obronisz swoich zdjec. W tym zdjeciu rece sa przepalone, bo "swieca" -- raza w oczy. Jesli Twoja idea bylo zrobic ciemne zdjecie, to niestety ramiona ani dlonie nie powinny swiecic. Nie ma to nic wspolnego z idealnym swiatlem. Dla w miare poprawnego odbioru, rece i dlonie nie powinny byc jasniejsze niz lewy policzek modelki.
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Odnoszę wrażenie, że mówimy o innym zdjęciu.
    Chyba nie zauważyłeś, że moja wcześniejsza wypowiedź odnosiła się do drugiego zdjęcia (numer2.), w którym ręce są minimalnie nawet ciemniejsze od twarzy modelki, a nie do pierwszego.

Domyślnie

Odnoszę wrażenie, że mówimy o innym zdjęciu.
    Pomylily mi sie numerki z Twoich cytatow opinii NBA. Chodzilo mi rzecz jasna o zdjecie nr 1.
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
    Pomylily mi sie numerki z Twoich cytatow opinii NBA. Chodzilo mi rzecz jasna o zdjecie nr 1.
    A mi o zdjęcie 2.
    Ładnie ładnie.

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

Ładnie ładnie.
    To Cię ochrzani modelka jak zobaczy swoją cerę na 1. To tak gwoli P.S.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów