Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Tulimy się

Domyślnie

Jacku, podeslij mi ten Nef prosze, nie wiem czy to Ty tak zrobiles zdjecie w puszce czy poprostu je zle [email protected]
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 01-09-2010 o 22:14

Domyślnie

Nie wiem czemu ale nie daje rady z ta podloga, wyszlo TAK, staralem sie mniej kontrastu dac na podloge i pokazac to swiatlo ktore tam jest....
    nie kumam, moze to szklo Jacku, moze ono nieco mydli.....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie wiem czemu ale nie daje rady z ta podloga, wyszlo TAK, staralem sie mniej kontrastu dac na podloge i pokazac to swiatlo ktore tam jest....
    nie kumam, moze to szklo Jacku, moze ono nieco mydli.....
    Fakt ja kontrastem podciągałem nie wiem czy za mocno... może wypowie się ktoś jeszcze w tej kwesti

Domyślnie

Fakt, podłoga nie wygląda zbyt dobrze, praktycznie pozbawiona szczegółów. Wygląda jak po mocnej kompresji.
    Pozdrawiam Marcin
    Galeria

Domyślnie

Kompozycja bardzo fajna. Wygląda tak, jakby tęcza z rolsa się odwijała .
    Faktycznie z obróbka coś nie teges poszło .
    Trudno coś więcej napisać nie mając nefka. Choć otwarcie trzeba przyznać, że rolsy i ścierniska do najłatwiejszych elementów w obróbce nie należą .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Kompozycja bardzo fajna. Wygląda tak, jakby tęcza z rolsa się odwijała .
    Faktycznie z obróbka coś nie teges poszło .
    Trudno coś więcej napisać nie mając nefka. Choć otwarcie trzeba przyznać, że rolsy i ścierniska do najłatwiejszych elementów w obróbce nie należą .
    Po pracy wrzucę przeróbkę tego ujęcia, chyba faktycznie poszło zbyt kontrastowo. Układ tęczy w pełni świadomy i to jakby jest najważniejsze - tęcza rozwija się z rolosa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin T Zobacz posta
    Fakt, podłoga nie wygląda zbyt dobrze, praktycznie pozbawiona szczegółów. Wygląda jak po mocnej kompresji.
    wygląda jakby na rolonach nie było ostrości lub został położony blur, sam kadr ok.

Uprawnienia umieszczania postów