Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Panorama 3

Oszczędny w słowach Awatar rasz09
    Miasto
    Toruń-Bydgoszcz

Domyślnie Panorama 3

To jedna z pierwszych jakie zrobiłem
    Ostatnio edytowane przez rasz09 ; 26-08-2010 o 15:03

Domyślnie

O zesz! Nawet na tym znaczku widac ze niezle sie dzieje na niebie(nie wiem czy odrobine nie za mocna obrobka)...no ale dawaj linka do wersji cos kolo 1600 na dluzszym boku, to pogadamy.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Miasto
    Toruń-Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    O zesz! Nawet na tym znaczku widac ze niezle sie dzieje na niebie(nie wiem czy odrobine nie za mocna obrobka)...no ale dawaj linka do wersji cos kolo 1600 na dluzszym boku, to pogadamy.
    Proszę Bardzo http://img839.imageshack.us/img839/5...ionz5fotek.jpg

Domyślnie

Alleluja. Niebo robi ta fotografie, super.
    Eksertem od panoram nie jestem, ale jedyny minusik obrobkowy mz to te zacienione miejsca na gorze styku tych duzych oblokow po srodku zdjecia. Chyba gasiles tam przepaly i przy okazji przyciemnilo sie troche niebo...
    Ale i tak jest super i czuc przestrzen.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Miasto
    Toruń-Bydgoszcz

Domyślnie

To pionowe foty i nie było lekko z focić ten moment z przestrzenią. Musiałem łączyć ręcznie, ale jakoś to wyszło

Domyślnie

No kolego na duzym widac duuuuuuze niedociagniecia, dla mnie fota do poprawki albo odrzut, slady laczen na niebie straszne, prawa strona zle polaczona, jakies duchy.......obrobkowo nieco za mocno pojechane......
    Zdjecia trzeba bardziej dopracowywac, dopieszczac i dopiero finalna wersje pokazywac.......

Zastanawia mniie jakiego softu uzyles do laczenia panoramy? Nie jest zbyt dobry jak nie poradzil sobie z laczeniem tak prostej panoramki Wiem ze PS w wersji CS3 takie numery robil.....

Miasto
    Toruń-Bydgoszcz

Domyślnie

Dla tego pytam co sądzicie. Tak czy inaczej dzięki, tego mi trzeba, opinii innych. Ja się bawię tylko lecz inni tu to zawodowcy, więc jest kogo słuchać dzięki

Miasto
    Toruń-Bydgoszcz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Widziales to http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=127754 moze Tobie cos podpowiedziec
    Już patrzę dzięki. Robiłem to ręcznie w photofolter. darmowy program bez mozności robienia panoram z automatu. łączyłem to na oko
    Ostatnio edytowane przez rasz09 ; 26-08-2010 o 16:07

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rasz09 Zobacz posta
    Już patrzę dzięki. Robiłem to ręcznie w photofolter. darmowy program bez mozności robienia panoram z automatu. łączyłem to na oko
    Z darmowych sprawdz autostich lub ten microsoftu ICE czy jakos

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów