Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Asia czekająca

Domyślnie Asia czekająca

Witajcie
    To moja pierwsza próba umieszczenia czegoś mojego..zatem zachęcam do oglądania a w szczególności do krytycznego spojrzenia , z góry dzięki za wszystkie uwagi..
    P.S. Wiem, z D3 da się zrobić o wiele więcej ale , na usprawiedliwienie powiem tylko ,że sprzęt pożyczony i nie oswojony

1.

2.

Pozdrawiam,

Domyślnie

niezbyt chyba wyczułeś dobry moment klapnięcia migawki
    chodzi o mimikę twarzy....
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Dzięki za uwagę genghiskhan,
    Dla mnie rozchylone usta są raczej wyrazem zamrożenia w pewnej refleksyjnej pozie, ale cenie sobie Twoje spojrzenie , z zewnątrz. Pytanie, czy moment mógł być lepszy pozostaje otwarte, w każdym razie spojrzenie na siostrę, bywa mniej krytyczne niż na obcą modelkę

Domyślnie

jeśli chodzi o 1 to tutaj rozchylone usta wyglądają raczej jakby przez okno wołała do dzieci żeby się nie biły niż jakby była zamyślona
    z kolei na 2 widać zmęczenie i zniechęcenie... może akurat właśnie to chciałeś pokazać, tego nie wiem
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    jeśli chodzi o 1 to tutaj rozchylone usta wyglądają raczej jakby przez okno wołała do dzieci żeby się nie biły niż jakby była zamyślona
    z kolei na 2 widać zmęczenie i zniechęcenie... może akurat właśnie to chciałeś pokazać, tego nie wiem

Witam,

Jak dla mnie widzę refleksje na obu. Może wybrał bym inne pozy szczególnie jeśli chodzi o dwójkę. Ale na plus ładne światło, fajna obróbka.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

No właśnie genghiskhan , błogosławiony stan plus kilka innych mniej lub bardziej anielskich emocji,
    Ciekawią mnie wszystki skojarzenia

Ami, dzięki, obróbke trenuje u mistrza

Uprawnienia umieszczania postów