Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Łeba

Domyślnie Łeba

Mocno wczesny zachód. Łeba, po zachodniej stronie portu.

Chwila ciszy w czasie intensywnych imprezowo wakacji. Niestety wyjazd grupą 14 osobową nie sprzyja foceniu. : /

Domyślnie

Wybaczcie, moze i jestem czepialski ale balans bieli do poprawy, sam kadr jest....taki sobie, jako testy NDka jest ok, dystorsja do poprawy w sofcie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Wybaczcie, moze i jestem czepialski ale balans bieli do poprawy, sam kadr jest....taki sobie, jako testy NDka jest ok, dystorsja do poprawy w sofcie
    A co byś zrobił z tym balansem bieli?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez crisder Zobacz posta
    Jestem w pracy i nie mam softu ale WB jest tutaj klasycznie sp..psuty....
    Zafarb od filtra wymaga poprawki, tutaj nawet piasek jest jakis niebieski.....
    to byl zachod slonca, a wyszlo jak by to bylo robione po zmroku

Domyślnie

..... coś, ........ żeby przynajmniej odniebieszczyć plażę

Domyślnie

No to teraz mam soft pod reka.......TO BYM ZROBIL

Domyślnie

Dystorsja może i tak,ale koloryt mi pasuje.Poprawka jest jałowa-bez klimatu,a na orginał przyjemnie sie patrzy.

Domyślnie

A mi sie opdoba i to bardzo... taki niebieski kolorek... taki chlod z tego zdjecia bije... gdyby tylko nie ta beczka...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Kolory całkowicie odrealnione. Co dla jednych będzie zaletą, dla innych wadą. Mnie osobiście wersja Grega bardziej podchodzi. Kadrowo całkiem dobrze. Może wystemplowałbym ten mały jasny kamień w PD i tę bruzdę na piasku nad nim.
    Ostatnio edytowane przez Joa ; 27-08-2010 o 02:37 Powód: gram. "wystemplował bym"

Domyślnie

super fota dałbym troszke wieksza przyslone by tlo bylo bardzoej ostrzejsze, chociaz z drugiej strony taka lekko tajemniczosc sie tam wkrada w oddali a i występlowałbym ten ślad na piasku pozdrawiam !

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów