Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie Drugi raz - Ania

Kiedyś wrzucałam zdjęcia z Anią, było dużo błędów i mam nadzieję, że tym razem choć jedno się spodoba
    Zapraszam

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

Domyślnie

może 4 gdyby była inaczej obrobiona. Spróbuj może na początek pokazywać zdjęcia z puchy (no...może lekko "poPSute" jeśli już musisz), ale na pewno wyostrzaj po zmniejszeniu (chyba że za brak ostrości odpowiada aparat,szkło lub...fotograf).

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polsar74 Zobacz posta
    może 4 gdyby była inaczej obrobiona. Spróbuj może na początek pokazywać zdjęcia z puchy (no...może lekko "poPSute" jeśli już musisz), ale na pewno wyostrzaj po zmniejszeniu (chyba że za brak ostrości odpowiada aparat,szkło lub...fotograf).
    Wyostrzam, wyostrzam. Wszystkie kręcone manualnie, w tym większość heliosem, można się domyśleć po exifie które (f/1, 0mm itp).

Domyślnie

Dla mnie jedynie 7. Chociaż nawet ona jest ucięta z prawej. Fajny bokeh, do mnie właśnie leci adapter do heliosa Martwie się czy nie będzie problemu z trafieniem w ostrość
    D3000+ N18-105+ H50/2

Domyślnie

A wg mnie 8 jest całkiem spoko uważam że 8 jak na początek to jest całkiem udane foto
    Dawniej system N - obecnie L(M) + F

Oszczędny w słowach Awatar Muhozol
    Miasto
    Killarney, ROI

Domyślnie

EXIF w 8. obwieścił mi 300mm F5.6, sądzę, że niewiele jest szkieł dających satysfakcjonującą ostrość i jakość na takiej ogniskowej, i utrzymać te 450mm na cropie ciężko. Chyba wybrałbym coś krótszego i podszedł bliżej nawet kosztem bokehu, ale to ja, mogę gadać głupoty

Domyślnie

fotki wyglądają jak kiepskie skany fotek z analoga ...
    D70s, kilka słoików i chęci do nauki

Uprawnienia umieszczania postów