Szukaj
Podpis niezgodny z regulaminem - komercja
W nume 5 jakos te buty mi nie pasuja, zbyt mono sie odcinaja od calosci tonacji. Numer 4 najlepsze jak dla mnie.
Nikon D90, N50 1.8, Tamron 18-270 PZD
Mój blog o foto: http://mrlir.wordpress.com/ , trochę presetów, fotek, itp.
top polka.
Wszystkie super z wyroznieniem dla 1 i 4 jak dla mnie.
W 4 wszystko pasuje i to co pokazales w kadrze.
Jak mialbym sie czepiac to 3 jest cos nie tak.
Pozdrawiam
Technicznie oczywiście bardzo dobrze, ale brakuje mi symetrii w tych kadrach. Pokazujesz modelkę na tle budowli a ściany lecą w jedną lub w drugą stronę. Myślę, że fotografie byłyby lepsze, gdybyś "trzymał pion" w tle i starał się liniami też budować kompozycję.![]()
Nikon D90 + N 85 1.8D + Zenit 122 + Zenit TTL + FED 5C + Helios 44M6
Ta seria jakoś mi całościowo nie leży. Tzn abstrahując od technikaliów oczywiście.
Dlaczego nie robisz zdjęć dla Zary ? ;p
Hahaha ale się usmiałem. Trochę mi jeszcze brakuje do zdjęć produkowanych na zlecenie Zary. Sesja trwała 30 minut w pogoni za światłem i z wyścigiem z pogodą która pogarszała się z minuty na minutę. Przygotowania do niej 4h.
Jeszcze sporo do nauczeniaKrzywizny murów ujmijmy, że zamierzone. W centrum prosto na zwnątrz troche mniej. Miało być inaczej. Co nie znaczy poprawniej. Przynajmniej Cięciami nie zdewastowałem tym razem zdjęć.
Podpis niezgodny z regulaminem - komercja
Tak, tym razem kadrowo poprawnie.Najlepsza fotograficznie 4, modowo 5. Pierwsza sukienka mi kompletnie nie pasuje do modelki, ale wiadomo gusta. Dziwne kokardki jakby przy butach - na piątce rzuciły mi się w oczy, jak coś... ponad normę, że tak delikatnie powiem. Doświetlane czymś? Bo jeśli tak, to wcale tego nie widać. W oczach brak jakichkolwiek odblasków, można by je minimalnie ożywić chyba.
Post numer 1891 poswiece tobie (rok moich narodzin)
Witac aranzacje i zaoferowanie calego szeregu osob skladajacych sie na caloksztalt... Zdjecia fajne, klimatyczne... najbardziej widzi mi sie 4* (choc czuje sie winny w stosunku co do Franka gdyz jego praca sie nie zmiescila w caloksztalcie) szkoda...
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
młodo wyglądasz na avatarku zatem jak na swoje ponad 100 latek
a co do fotografii - technicznie super, kadry ok, ale jak dla mnie osobiście ... bardzo mało kobieca jest ta pani na zdjeciach. Jak dla Zary - ok - może być. Czyli generalnie - jak Cię kręci foto mody ... idź w tym kierunku.
Skontaktuj się z nami