Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Chałupy

Domyślnie Chałupy

Z wypadu do Chałup z kolegami Wingeo i Harbem, jakoś inaczej chyba było niż Jan pokazał.

Pozdrawiam

Domyślnie

w charkterystycznym dla Ciebie stylu i za to wciąż i niezmiennie mam dla Ciebie uznanie, bo lubię takie własnie czarnobiałe fotografie, to zdjecie ma charakter, jest ciekawe, zwraca na siebie uwagę, mnie sie podoba

Domyślnie

Grzesiu, utnij 60% nieba i otrzymasz prawdziwy "mroczny przedmiot pożądania".
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Ładnie poza tą przepaloną częścią nieba którą warto przyciąć wedle sugestii Andrzeja.
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    Ładnie poza tą przepaloną częścią nieba którą warto przyciąć wedle sugestii Andrzeja.
    O przepraszam, nie ma tu przepaleń

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Proac150 Zobacz posta
    O przepraszam, nie ma tu przepaleń
    No to jak to nazwać?

Nie zmienia to faktu,że wpływa znacząco na odbiór zdjęcia
    D4s/D500/ 2xS 10-20/ N 70-200 2.8 FL/ N 200-500 5.6/Pentacon 50 1.8 / Helios 58 -2 /Manfrotto 055 XPRO3/Lee filters

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Pablo 77 Zobacz posta
    No to jak to nazwać?

Nie zmienia to faktu,że wpływa znacząco na odbiór zdjęcia
    nie ma przepaleń to jest widoczne gołym okiem, natomiast bardzo duża różnica w tonacji pomiędzy górą a dołem nieba może sprawiać takie wrażenie jednak jeżeli fotografia trafi w gust odbiorcy nie stanowi to problemu

Domyślnie

Dla mnie super.
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba, ...... przemyślane i takie "autorskie". Zupełnie inaczej niż Harba, ......ale jak widać, fotografowanie "nudnego polskiego morza" może być twórcze.

Domyślnie

Ciekawie zrobione,ale jak sobie zakryłem jasną część nieba, to mi wszyło jeszcze ciekawiej .

Uprawnienia umieszczania postów